Holivudsku miljenicu razapinjali su zbog njega: 'Običan' muškarac pomutio joj um, 'kupila' ga od supruge i uzela sebi

Omiljena holivudska glumica ljubav svog života upoznala je dok je bio u braku s drugom.

Kevin Dietsch / Getty images / Profimedia

Julia Roberts jedna je od najslavnijih žena na planeti, a njena ljepota s desetljećima ne gubi na svojoj snazi. Mnogi je obožavaju, no ponekad se i ona znala naći na tapeti prozivki i hejterskih komentara.

Ono što su joj mnogi zamjerili je zapravo ono najljepše što joj se dogodilo, a radi se o njenoj ljubavi sa suprugom Danielom Moderom s kojim je u braku preko 20 godina.

JIM RUYMEN / UPI / Profimedia  JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

No, krenimo redom. Julia, koja je svojevremeno glumila odbjeglu nevjestu u istoimenom filmu, pokazala se takvom i u stvarnom životu pa je tako njena luda ljubav s kolegom Kieferom Sutherlandom okončana samo tri dana prije vjenčanja i to zbog njegovog najboljeg prijatelja Jasona Patrica.

Dave Lewis/ Shutterstock Editorial/ Profimedia 

1993. zaljubila se u pjevača Lylea Lovetta i s njim se brzo vjenčala, no taj brak nije potrajao. Razveli su se samo dvije godine kasnije nakon čega je uslijedila njena kratka, ali proslavljena romansa s Matthewom Perryjem koji ju je ostavio nakon dva kratka mjeseca.

Pravu ljubav pronašla je tek s kamermanom Danielom Moderom kojeg je upoznala 2001. na snimanju filma ‘Meksikanac’. Iako je ljubav na setu brzo planula, nije sve išlo tako jednostavno jer je Moder u to vrijeme bio u braku s Verom Steimberg od koje se razveo ubrzo nakon susreta s Juliom. 

Profimedia 

Nakon toga Juliju su počeli razapinjati i prozivati je razaračicom braka, a ona sama je 2003., gostujući kod Oprah Winfrey, rekla da se ne osjeća krivom za raspad njegova braka.

‘Lako je pokazati prstom na mene i reći: ‘Ona je za to kriva’, razumijem to. Ne zamjeram ljudima koji upiru prstom. Samo što nije bilo tako’, rekla je tom prilikom Julia.

Profimedia 

On je sve sredio, nevezano sa mnom, a ja sam sredila svoj život odvojeno od njega. Mislim da je to jedini razlog zbog kojeg smo se uspjeli zaljubiti jedno u drugo i ostati zajedno’, rekla je u istom intervjuu.

Moderov razvod sa Steimberg finaliziran je početkom 2002., a vjenčanje s Juliom dogodilo se u srpnju iste godine u Novom Meksiku. Julia je navodno platila bivšoj supruzi svog voljenog 400.000 dolara da bi se sve što brže okončalo. 

EMHA / Backgrid UK / Profimedia 

Dvije godine kasnije, dobili su blizance, kćer Hazel i sina Phinnaeusa, a 2007. dobili su još jednog sina Henryja.