Roditelji Kate Middleton nakon dugo vremena u javnosti: Otkriveno što rade dok im se kći bori s rakom

Izgledali su veselo.

GLYN KIRK / AFP / PROFIMEDIA

Kate Middleton nije prisustvovala ovogodišnjem Wimbledonu, iako se organizatori još uvijek nadaju da će se pojaviti prije završetka mečeva 14. srpnja. Umjesto Kate, došli su njezini roditelji, Carole i Michael Middleton.

Podsjetimo, Kate Middleton je djetinjstvo provela u brdima Berkshire u blizini Oxforda. Uz roditelje, sestru i brata, odrasla je u kući pod imenom Oak Acre u selu Bucklebury, vrijednoj više od 13.5 milijuna kuna.

Maureen McLean / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Njezini roditelji osnovali su tvrtku davne 1987. godine, a bavili su se prodajom opreme za zabave. Prihodi su im bili takvi da su bez problema svoju djecu Kate, Pippu i Jamesa poslali u privatne škole.

No njihov uspjeh je oslabio posljednjih godina zbog čega je tvrtka Interpath Advisory otvorila i vodila postupak stečaja. The Times je pisao da imovina tvrtke nije bila dovoljna da pokrije sva dugovanja.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Carole se 2019. povukla iz svakodnevnog vođenja posla i umjesto toga postala ambasadorica brenda. Četiri godine kasnije vratila se na čelo kompanije jer je krenula potraga za kupcem koji bi spasio tvrtku.

Nakon što je doživio financijske poteškoće zbog pandemije koronavirusa, Party Pieces je pao u stečaj te je prodan Jamesu Sinclairu, koji je tvrtku platio 180.000 funti.

Više fotografija obitelji pogledajte u galeriji: