Nijedan budući kralj nije napravio ovo što je princ William: Urnebesna šminka zapalila je društvene mreže, fanovi u šoku

Neki su priznali i da im je zbog ove snimke postao draži.

Ian Forsyth-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ od Walesa ovog četvrtka snimljen je dok kako se vozi električnim romobilom po dvorcu Windsor, što nije uobičajen prizor, kada su u pitanju članovi kraljevske obitelji. U srpnju 2023. prvi put je objavljeno da je William kupio električni romobil u svrhu bržeg kretanja po imanju.

'To jednostavno ima smisla. Odjuri do dvorca kad treba vidjeti kralja. Od Adelaide Cottagea do dvorca Windsor lakše je doći romobilom nego automobilom ili pješice', rekao je tada izvor za The Sun.

Snimka se brzinom munje počela širiti društvenim mrežama, a mnoge obožavatelje ovaj je prizor oduševio.

'Toliko je neozbiljan, obožavam ga', 'William će biti fantastičan kralj', 'Volim ovog čovjeka', 'Legenda', 'Dobro za njega', 'Ovo je pametan potez', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Inače, u Ujedinjenom Kraljevstvu zabranjena je vožnja električnim romobilima javnim cestama, osim ako nisu dio odobrenog programa iznajmljivanja, no mogu se koristiti na privatnom zemljištu, kao što je učinio princ William, piše Žena.rs. Budući kralj već je govorio o svojoj strasti prema motociklima te se na jednom provozao u Londonu uoči svog vjenčanja 2011. godine.

Podsjećamo, princ William i njegova djeca George i Charlotte nedavno su se odlično zabavali na koncertu američke pjevačice Taylor Swift u Londonu. Njezin dečko, Travis Kelce, kasnije je progovorio o kultnom selfiju koji je par snimio tijekom Eras Toura s članovima kraljevske obitelji.

Instagram 

Kako je Kelce rekao, William je najcool frajer, a druženje s njegovom djecom opisao je kao 'apsolutni užitak'. Igrač Kansas City Chiefsa pohvalio je princa kao 'tako cool' i 'strašnog', ali je priznao da nije bio siguran bi li im se trebao 'nakloniti' ili stisnuti ruku.

'Nisam bio siguran trebam li im se nakloniti, kleknuti ili kao američki idiot samo se rukovati s njima. Ili samo reći: 'Što ima?'. Htjeli smo biti pristojni, posebno s one strane bare', rekao je, dok je Jason dodao: 'Dobili smo upozorenje jer, iskreno, ne znamo pravi bonton'.

Više fotografija princa Williama s obitelji pogledajte u galeriji: