Drogirao se zbog majke, a sina se davno odrekao: Najveća ljubav ostavila ga je zbog bizarnih zahtjeva u krevetu

Tijekom karijere bio uključen u brojne kontroverze i sukobe.

RB / INSTAR Images / Profimedia

Curtis James Jackson IIi., poznatiji pod umjetničkim imenom 50 Cent, slovi za jednog od najpoznatijih repera današnjice. Otkad se pojavio na sceni, bilo je jasno da će postati jedan od najdominantnijih izvođača u toj vrsti glazbe. Iako je tijekom karijere bio uključen u brojne kontroverze i sukobe s drugim umjetnicima, njegova priča o usponu do svjetske slave nadahnula je mnoge.

Story 

Reper je rođen u New Yorku, a njegova majka bavila se preprodajom droge te je stradala u požaru kada je slavni reper imao 8 osam godina. Budući da ga je otac napustio prije majčine smrti, brigu o reperu njemu preuzeli su baka i djed. Kada je imao 11 godina počeo se baviti boksom, a godinu dana kasnije i sam je započeo s preprodajom droge. Nakon brojnih problema sa zakonom, odlučio je promijeniti život iz korijena, piše Stil.

Mnogima je poznat i njegov buran ljubavni život, a nedavno je prekinuo vezu s fitness trenericom Jamirom Haines. Nakon prekida, Jamira je istaknula kako će glazbenik uvijek biti ljubav njezina života, no ostavila ga je jer je bio 'premoćan u krevetu za nju'. U trenutku kada je par objavio svoju ljubav, njihova je veza postala zabavna i nezaboravna saga. Ipak, nakon njegovog novogodišnjeg obećanja da će prakticirati apstinenciju, bilo je jasno da je svemu došao kraj.

'50 Cent i ja smo počeli izlaziti nakon što mi je javno izjavio ljubav na dodjeli Soul Train Music Awards. Sjećam se kad sam prvi put razgovarala s njim, bilo je čarobno. Ubrzo mi je bio rođendan, a taj mi je divni tčovjek napunio cijelu kuću mojim omiljenim cvijećem', prisjetila se Jamira i dodala:

'On je doista džentlmen i vrlo velikodušan i ljubazan. Ono što je ubilo našu vezu je to što se dogodilo prebrzo i pod budnim okom javnosti. Ali ono što me natjeralo da ga ostavim je to što je bio prejak i moćan da bih se mogla nositi s njim u krevetu. Ali 50 Cent je bio i još uvijek je ljubav mog života i to ću priznati bez imalo rezerve.'

Pravu brutalnost pokazao je kada je na Twitteru objavio da se odriče sina Marquisea.

Story 

Otac i sin nikada nisu izgradili odnos, a reper navodno ne gaji očinske osjećaje prema sinu te je zaprijatio kako će ga isključiti iz oporuke. Uz to, javno je pisao i govorio ružne stvari o svom sinu te mu poručio da ne želi više imati ništa s njim.

'Više nemam sina. Neću imati ništa s tobom. Nemoj mi više nikada slati poruke', napisao je tada reper.

Prava skandal nastao je kada je reper u intervjuu rekao da bi radije 'posvojio' kolegu repera Tekashija, iako je on 'cinker', nego svog sina kojeg je usporedio sa zmijom i naglasio da ga je 'nekada volio'. Do razdora između njih navodno je došlo jer je 50 Cent smatrao da Marquiseova majka koristi sina kako bi uzela novac od repera, a Marcus je stao na njezinu stranu.