Udala se kći našeg poznatog glumačkog para: Ono što je poručila svom izabraniku mami suze na lice

'Jer ako imaš sreće, pojavi ti se u životu netko kome se uvijek jedva čekaš vratiti', poručila je.

Instagram

Kći našeg glumačkog para Vitomire Lončar i Ivice Šimića, Buga Marija Šimić (30), ovog vikenda udala se za violončelistu Mateja Miloševa. Sretnu vijest podijelila je nizom fotografija na društvenim mrežama, a suprugu je posvetila i emotivnu objavu.

'Ako imaš sreće, pojavi ti se u životu netko zbog koga vrijeme teče drugačije zbog koga istovremeno stoji i leti kao da 50 godina prođe u danu, a sekunda traje godinama i ne želiš da bude brža. Ako imaš sreće, pojavi ti se u životu netko zbog koga se usudiš skočiti zbog koga i ono što je bilo nezamislivo strašno nemoguće postaje bliže možda i dalje strašno ali moguće. Ako imaš sreće, pojavi ti se u životu netko zbog koga poželiš stati disati odmoriti biti i osjećaš se sigurno dok to činiš sretno čak', napisala je pa dodala:

'Ako imaš sreće pojavi ti se u životu netko uz koga zbog koga olujno more u tebi postaje tišina najljepšeg ljetnog svitanja zbog koga shvatiš da su dom ruke, a ne zidovi da su dom oči, a ne prozori da su dom razgovori i tišine držanje i puštanje i uvijek - vraćanje. Jer ako imaš sreće, pojavi ti se u životu netko kome se uvijek jedva čekaš vratiti. Hvala ti, što imam sreće.'

Mnogi obožavatelji i kolege su joj odmah uputili čestitke, a na društvenim mrežama Bugu su podržali i poznati roditelji

'I vrijeme je za reći zbogom jednom divnom razdoblju u životu i okrenuti novu stranicu. Sretno dalje, Grudice naša, Buks, Buksić, Bukson, BMŠ…Buga Marija Šimić! U Božje ruke. Od danas je DOM - na drugome mjestu', napisali su.

Inače, Buga je diplomirala solo pjevanje na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a završila je i specijalizirani magisterij, smjer opera, na Sveučilištu u Bernu. Danas je umjetnička ravnateljica kazališta 'Mala scena', a na društvenim mrežama nerijetko govori o svojoj dijagnozi ADHD-a.

Kako je izgledalo vjenčanje pogledajte u galeriji: