Iva Majoli podijelila rijetku fotografiju sa suprugom: Imali su razloga za slavlje

Za vezu Ive i Roberta doznalo se 2022. godine, kada je ekskluzivno za Story otkrila da opet ljubi.

Robert Gaspert

Bivša tenisačica Iva Majoli na Instagramu se pohvalila fotografijama s Wimbledona. 'Četvrtfinale, idemo', napisala je u opisu objave.

Potom je Iva objavila još jednu fotografiju s Donnom Vekić koja je izborila četvrtfinale Wimbledona nakon što je pobijedila Španjolku Paolu Badosu sa 6:2, 1:6 i 6:4. Na fotografijama se vidi i Ivin suprug, Roberto Calegari.

Za vezu Ive i Roberta doznalo se 2022. godine, kada je ekskluzivno za Story otkrila da opet ljubi, a u Talijana se zaljubila krajem 2021. godine.

'Ne volim puno pričati o svom privatnom svijetu. U mladosti naučiš što manje govoriti o tome pa tako živim već godinama. Sretna sam, pokraj sebe imam predivnog čovjeka koji me drži kao kap vode na dlanu', rekla nam je tada.

Instagram 

Kćer Miju dobila je s bivšim suprugom Stipom Matićem, a evo što je lijepa 16-godišnjakinja nasljedila od mame: 'Tvrdoglavost. Kad nešto zacrta, u tome će biti ustrajna do kraja. Prava Škorpionka! Takva sam i ja. Kad nešto odlučim, počevši od uspjeha u sportu - moralo se ostvariti.'

Više fotografija para pogledajte u galeriji: