'To je za nju bilo jako teško': Snimke Kate Middleton 'nanijele bol' princu Harryju, izvor otkrio što ne može preboljeti

Princ Harry svojevremeno je šogoricu Kate Middleton nazvao svojom sestrom, a sad je otkriveno kako se trenutno osjeća kad je vidi.

Shutterstock

Princeza od Walesa, Kate Middleton, nedavno se pojavila nakon šest mjeseci izbivanja iz javnog života, kada je prisustvovala proslavi Trooping the Color, službenoj proslavi rođendana kralja Charlesa. Snimka britanske kraljevske obitelji na balkonu Buckinghamske palače obišla je svijet i oduševila obožavatelje supruge princa Williama koja se od početka godine bori s rakom.

Doug Peters / PA Images / Profimedia 

U danima koji su prethodili ovoj ceremoniji, objavljeno je da princ Harry i Meghan Markle, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, nisu pozvani da budu sa svojom obitelji na ovaj važan dan, a upućeni sada kažu da je to bilo teško za mlađi sin kralja Charlesa. 

To posebno zbog činjenice da je nekada bio vrlo blizak s Kate Middleton, koju je zvao svojom sestrom.

'Harryju je bolno vidjeti svoju obitelj okupljenu na proslavi Trooping the Color', tvrdi za Closer izvor blizak vojvodi. 'Volio bi biti tamo, samo da čestita Kate i osobno joj pruži podršku na danu koji je za nju sigurno bio nevjerojatno težak.'

Profimedia 

Izvor je dodao da je princ Harry bio posebno emotivan kada je vidio snimku princeze od Walesa. Unatoč navodnom pokušaju da se s njom poveže u nekoliko navrata otkako je saznao da njegova snaha ima rak, nije dobio priliku razgovarati s njom onoliko često koliko bi želio.

'Vidio je da je zadržala stoički, hrabri izraz lica, ali za nju je bio veliki pritisak što su oči cijelog svijeta uprte u nju', kaže izvor. 'Činjenica da ju je morao gledati s udaljenosti od 6000 milja jako ga je rastužila.'

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Izvor je dodao da je princ Harry 'u ovom trenutku autsajder' i da bi volio da se Kate Middleton vrati u njegov život, kao i ostatak obitelji.

Princ Harry napravio je veliku životnu promjenu kada se 2020. sa suprugom Meghan i sinom Archiejem preselio u Ameriku i odstupio s mjesta starijeg člana kraljevske obitelji, a u međuvremenu je dobio i kćer Lilibet.

Više fotografija s posljednjeg javnog izlaska Kate Middleton pogledajte u galeriji: