'Ljubavnici kupuje poklone, a Kate rak uništava': Princ William upleten u aferu, ne opraštaju mu prevaru

Supruga mu se bori s opakom bolesti.

Profimedia

Kate Middleton (42) izašla je u javnost 15. lipnja. tada su je prvi put vidjeli nakon šest mjeseci izbivanja. Mjesecima se nije znalo ništa o njezinu zdravlju. Nagađalo se da ima rak, što je krajem ožujka i sama potvrdila. Nije htjela govoriti o detaljima, ali je pod povećalom bila cijela obitelj. Pratio se svaki korak njezina supruga, princa Williama, pa su se tako mnogi prisjetili glasina da je varao princezu. 

Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Navodno je imao aferu sa Sarah Rose Hanbury, koja je preko odvjetnika negirala priče da je Williamova ljubavnica. Strani mediji tvrdili su da je na Dan zaljubljenih 2023. William bio s Rose. Prema tim pričama, Valentinovo su proveli skupa na romantičnoj večeri u jednom luksuznom talijanskom restoranu u Londonu. William joj je navodno kupio bisernu ogrlicu. Iako dokaza za to nema, obožavatelji kraljevske obitelji bili su ljuti na princa i misle da je u više navrata bio s Rose.  

James Veysey/Shutterstock/Avalon/Profimedia 

'Ljubavnici kupuje darove', 'Kate rak ubija, a on se želi opustiti s ljubavnicom', pišu. Markiza Sarah ne želi biti upletena u ljubavni trokut s Williamom i Kate, ali činjenica je da su ona i princ ranije imali blizak odnos. Ona je povezana s kraljevskom obitelji već godinama, bila je i na vjenčanju Kate i Williama 2011. i na sahrani princa Philipa 2021. 

Stephen Pond / PA Images / Profimedia 

Sarah je bivša manekenka, a 2009. se udala za Davida Cholmondeleya. Sva ta šuškanja o prevari Kate ne može podnijeti. Užasava se ideje da će njihova djeca jednog dana to o njima čitati na internetu, tvrdio je svojedobno izvor blizak kraljevskoj obitelji.