Imao je 40 ljubavnica, a među njima je i jugoslavenska princeza: Najtužnija princeza triput je bježala od njega

Ovih dana sve je iznenadio neobičnim izgledom.

Profimedia

Princ Albert II. pojavio se na događaju 'Fight Aids Monaco' povodom 20. godišnjice nevladine organizacije koja se bori protiv AIDS-a. Djelovao je vrlo raspoloženo, a pozirao je u društvu svoje sestre, princeze Stephanie i nećakinja. Tema događanja bile su osamdesete, a Albert je svojim izgledom iznenadio sve.

Pažnju je privukao bijelim hlačama, crnom jaknom i narančastom majicom s natpisom 'Stars 80'.  Veliku obljetnicu slavili su pjesmama iz osamdesetih, a vrhunac večeri bilo je odavanje počasti princezi Stephanie, kada je cijeli tim Fight Aids Monaco otpjevao je 'L'or de nos vies' njoj u čast.

Albert se ovog puta pojavio bez supruge Charlene, koja već godinama slovi za 'najnesretniju princezu'. Ovaj nadimak stekla je zbog fotografija na kojima je uplakana u vjenčanici. Razlog njezinih suza navodno je bilo saznanje da je Albert vara. Inače, Albert je imao preko 40 ljubavnica, a među njima i jednu jugoslavensku princezu.

Profimedia 

Osim Naomi Campbell, Janice Dickinson, Sonye Morgan, Nicole Coste i mnogih drugih, našla se i Katarina Oxenberg. Američka glumica srpskog porijekla proslavila se ulogom Amande Carrington u seriji 'Dinastija'. Kći Howarda Oxenberga i princeze Jelisavete Karađorđević, koja je također plave krvi, jedna je od mnogih koje su privukle pažnju princa Alberta, piše Mondo.

Godine 2014. Albert i Charlene dobili su blizance Gabrielle i Jacquesa, nakon čega je princeza svu svoju pažnju i ljubav usmjerila na njih. No, kada se s vremena na vrijeme pojave neke nove fotografije, njezin izraz lica otkriva tugu o kojoj dosad nije imala prilike javno govoriti, piše Stil.

Više fotografija Alberta i Charlene pogledajte u galeriji: