'Ovo je jezivo': Slavnog glumca razapeli zbog fotki s 29 godina mlađom, njegov izraz lica kad je uhvaćen govori sve

Na društvenim mrežama branila ga je bivša supruga.

Profimedia

Američki glumac Tobey Maguire (49) mnogima je najpoznatiji po ulozi 'Spider-Mana', a nedavno se našao na meti negativnih komentara zbog svoje navodne nove veze. Naime, Maguire je prošlog tjedna snimljen na proslavi američkog Dana nezavisnosti u društvu 29 godina mlađe glumice Lily Chee.

Njihove zajedničke fotografije ubrzo su se proširile društvenim mrežama, a odmah su se pojavile glasine da su zajedno. Slavnog glumca mnogi su odmah napali zbog velike razlike u godinama, piše Žena.rs.

BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'Postoji šansa da su njezini roditelji stariji od njega', 'Učio je od najboljeg prijatelja Leonarda DiCaprija', 'Pokušavam shvatiti što vidi u njemu', 'Jezivo', 'Ima jednako godina kao i njegova kći', samo su neki od komentara na X-u.

Ipak, na Tobyjevu stranu stala je njegova bivša supruga Jennifer Meyer s kojom je bio u braku devet godina. Jedan od obožavatelja na Instagramu upitao ju je zašto je Tobey u vezi s nekim tko je tri godine stariji od njihove kćeri, na što je Jennifer odgovorila da su samo prijatelji.

Profimedia 

'Inače ne odgovaram na ovakve besmislice, ali on je ljubazno pomogao prijateljici da dođe do automobila. Bio je dobar dečko. Sad ga napadaju na internetu da je s nekim s kim nije. Ljudi ne bi trebali vjerovati svemu što pročitaju', napisala je.

S druge strane, Maguire i Chi još nisu komentirali glasine.

Više fotografija Tobeyja u društvu najboljeg prijatelja Leonarda DiCaprija pogledajte u galeriji: