Kći Bena Afflecka ne skida masku s lica, a potpuno je zdrava: Sada je otkrila pravi razlog takve odluke

'Pozivam na dostupnost maski, filtracije zraka i dalekog UVC svjetla u državnim ustanovama, uključujući zatvore i pritvorske centre, kao i na zahtjeve za maskama na medicinskim fakultetima u zemlji', rekla je.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Violet Affleck ove srijede govorila je na sastanku Nadzornog odbora okruga Los Angelesa te se osvrnula na zdravstveni problem s kojim se borila 2019. godine. Mnogi su primijetili da 18-godišnjakinja već dugo nosi zaštitne maske u javnosti, a razlog tomu je virusna infekcija koju je preboljela.

'Dobila sam postvirusno stanje 2019. godine. Sada sam dobro, ali sam se iz prve ruke uvjerila da medicina nema uvijek odgovore, čak ni na posljedice 'malih' viroza. Pandemija COVID-19 je to učinila još očiglednijim', rekla je pa dodala:

LAC BOS/TMX/Mega / The Mega Agency / Profimedia 

'Jedna od deset infekcija dovodi do dugog covida, koji je razarajuća neurološka i kardiovaskularna bolest te može oduzeti ljudima sposobnost rada, vida, kretanja, pa čak i razmišljanja. Pozivam na dostupnost maski, filtracije zraka i dalekog UVC svjetla u državnim ustanovama, uključujući zatvore i pritvorske centre, kao i na zahtjeve za maskama na medicinskim fakultetima u zemlji.'

Iako je danas potpuno zdrava, nošenjem maske u javnosti Violet želi ukazati na njihovu važnost u javnom prostoru.

Inače, za mladu Violet svi kažu da je kopija svoje majke Jennifer Garner, a nedavno je snimljena na ulicama Los Angelesa u društvu oca, Bena Afflecka.Uživali su u šetnji gradom, a glumac je djelovao vrlo raspoloženo te nije mogao skinuti osmijeh s lica. U jednom trenutku obgrlio je kći oko vrata, a ona ga je zatim čvrsto zagrlila. 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zatim su sjeli u jedan restoran, gdje je Affleck ručkom počastio i dvije prijateljice svojih kćeri. I dok je slavni glumac uživao u druženju s djecom, njegova supruga Jennifer Lopez otišla je u New York, a na društvenim mrežama hvalila se planovima za Dan Državnosti.

Već neko vrijeme kruže priče o njihovom navodnom razvodu, a glasine su se dodatno pojačale nakon što je objavljeno da prodaju nekretninu koju su kupili prošle godine. Premda tvrde da je razlog taj što se Benu kuća nikad nije svidjela, mnogi smatraju da je to samo paravan te da se par zapravo razvodi.

Više fotografija Bena i Jennifer pogledajte u galeriji: