Dylan i Brenda ponovo zajedno: Njegova ju je smrt slomila, a nitko nije primijetio jezivu sudbinsku podudarnost

Shannen Doherty i Luke Perry bili su omiljeni televizijski par, a oboje su otišli prerano.

Capital Pictures / Capital pictures / Profimedia

Nakon duge i teške borbe s rakom dojke koji je metastazirao na kosti i mozak preminula je glumica Shannen Doherty. Imala je samo 53 godine.

Glumicu mnogi pamte po ulozi u seriji Čarobnice, no diljem svijeta najpoznatija je po ulozi Brende Walsh u seriji Beverly Hills 90210 u kojoj se proslavila kad je imala samo 19 godina.

Profimedia 

Fanovi serije dobro se sjećaju još jednog lika, zločestog dečka Dylana McKaya s kojim je Brenda bila u vezi. Njih dvoje su brzo postali jedan od omiljenih televizijskih parova, a glumio ga je tad 24-godišnji Luke Perry.

Iako je Shannen imala rak, i kako je sama priznala, očekivala da će biti prva od ekipe iz serije koja će otići na drugi svijet, Luke je šokirao i iznenadio i nju i cijeli svijet kad je iznenada preminuo u ožujku 2019. kad je doživio moždani udar u svom domu u Los Angelesu. Premda je nakon udara hitno prebačen u bolnicu, Luke Perry navodno 'nikada nije došao k svijesti' te je preminuo pet dana kasnije, 4. ožujka 2019.

Shannen, s kojom je Luke desetljećima bio blizak prijatelj, nije skrivala da ju je njegova smrt slomila.

Profimedia 

‘U šoku sam. Slomljena srca. Uništena sam gubitkom prijatelja. Imam toliko uspomena s Lukeom koje me tjeraju da se smijem i koje su zauvijek utisnute u moje srce i um. Luke je bio pametan, miran, skroman i složen čovjek sa zlatnim srcem i beskrajnom dobrotom, integritetom i ljubavi. Luke je bio uz mene za vrijeme moje borbe s rakom i naša veza je ostala netaknuta, iako smo bili stariji i mudriji’, rekla je nakon njegove smrti.

NIJO / BACKGRID UK / PROFIMEDIA 

Mnogi su se, nakon vijesti o Shanneninoj smrti, prisjetili vječno mladog televizijskog para, a društvene mreže preplavile su njihove zajedničke fotografije i emotivne riječi o tome kako su se ponovo našli.

Ipak, gotovo nitko nije zapazio neobičnu podudarnost. Naime, Brenda je svog Dylana nadživjela za samo godinu dana. Ona je umrla s 53 godine, dok je on imao 52 u trenutku smrti.

Više fotografija Shannen Doherty i Lukea Perryja pogledajte u galeriji: