Šokirana Lana Klingor pokazala što je doživjela njezina kći: 'Spavala je, ne sjeća se kako se to dogodilo'

Nitko ne može vjerovati kako je malena reagirala na sve.

Instagram

Bivša pjevačica Lana Klingor Mihić podijelila je detalje nezgode koja se ovog utorka dogodila njezinoj kćeri Miki i tako iznenadila svoje obožavatelje na društvenim mrežama. Naime, Lanu je jutros dočekala vijest da je malenoj Miki pukla arkada, a jedna stvar ju je posebno iznenadila.

'Ja se jutros budim. Ante mi prilazi mirno i kaže: Nemoj se prepast, ali dođi, Miki je pukla arkada. Ja nalazim Miku da spava u boravku, potpuno prekrivena jedna strana lica krvlju. Uho i kosa od krvi, skoreno. Ona spava. Budim ju, nosim u kupaonu, perem vodom, ona se onako preko ramena pogleda u ogledalo, rasteže se i kaže mi onako flegma: 'Ok sam, ne boli me', napisala je pa dodala:

Instagram 

'Marla pobjegla u drugu sobu. Uglavnom njoj je pukla arkada, kako i kada ne znam, a ona se ne sjeća. Mika Mihić je i službeno najcool/flegma dijete koje se ikad rodilo. A kako je vama počeo dan?'

PR- stručnjakinja u nastavku je otkria kako se nada da će ožiljak biti 'što manji i tanji'. Uz Miku, Lana ima kćeri Marlu i Karlu, a nedavno se na Instagramu pohvalila uspjehom svoje najstarije mezimice. Naime, Kiara ostvarila je svoju dugogodišnju želju te se upisala na Odjel unutrašnje arhitekture u sklopu Škole primijenjene umjetnosti i dizajna.

Instagram 

'Naša je Kiara u životu željela samo jedno - biti dizajnerica interijera. Prošle godine upisala je ŠPUD i završila 1. razred. Prošli tjedan izašla je na prijemni za odjel Dizajn unutrašnje arhitekture i kao drugi izbor Foto. Danas su bili rezultati, bila je pred školom već u 7:35. Nazvala nas je u suzama da je upala. Odabrala je upisati ono što je oduvijek željela i rekla: 'Mama, od danas me možeš zvati dizajnericom interijera'. Potpuno sama, uspjela je sve', poručila je ponosna Lana.

Više fotografija Lane i njezinog supruga Ante Mihića pogledajte u galeriji: