'Bila sam jako ljuta': Indira Levak ispričala oko čega su se ona i suprug Miroslav svađali

Pjevačica je bila dovoljno hrabra pa je napravila prvi korak u njihovoj vezi.

Story arhiva

Indira Levak (50) desetljećima je omiljeno lice na domaćoj glazbenoj sceni, a krasi je nevjerojatna energija i veseli duh. Iznenadila je mnoge objavom na svojim društvenim mrežama u ponedjeljak, u kojoj je istaknula kako se razvodi od Miroslava Levaka

Story 

'Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijeli poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati', napisala je Indira.

Instagram 

Za njih su uvijek govorili da su jedan od najskladnijih parova na estradi, a Indira je svojedobno priznala kako i ona zna biti loše volje, ali isključivo u svoja četiri zida. Otkrila je i što je zna baš jako razljutiti. 

'Kakva je to pjevačica koja je namrštena? Nikakva! I ja sam žena koja zna biti namrštena, ali u svoja četiri zida. Kad me muž živcira' priznala je Indira za Prvu TV pa nastavila: 

Robert Gašpert 

'Imali smo veliku raspravu jer uređujemo jedan lijepi stan, a ja se inače bavim i dizajnom pa je promijenio moju zamisao pa sam bila jako ljuta. Onda je rekao, onako tipični Ovan: 'Evo gle danas cijeli dan radim i ti me nisi nijednom riječju pohvalila!'. Ja sam rekla: 'Pohvaljujem te, ali si mi izmijenio moju ideju i to mi se ne sviđa!'. Ali, nakon pet minuta šaljemo si lijepe porukice, on je moja potpora, on je moja stijena. Uz mene je, tu ga osjećam'. 

Indira je najviše zaslužna što su ona i Miroslav ušli u vezu i to zato što je bila dovoljno hrabra da napravi prvi korak. 

'Mi smo bili prijatelji prije nego što smo postali supružnici. Ali ja sam bila puno hrabrija kada je on u pitanju. Jest da je on velik, krasan i divan mišićavi momak, ali je bio jako stidljiv', prisjetila se Indira u intervjuu za Puls.