Novo ljetno osvježenje: Ivan Zak predstavlja 'U ekstazi'

Pjesma je idealna za vrele ljetne dane i noći, a uz nju teško je odoljeti plesu i dobroj zabavi, što je upravo ono što svi traže tijekom ljetnih mjeseci.

Press

Ivan Zak ponovno osvaja srca publike svojom najnovijom pjesmom 'U ekstazi'. Ovaj dinamičan singl, savršen za ljetne dane, vodi slušatelje u pravo stanje ekstaze svojim brzim ritmom i zaraznom melodijom.

'U ekstazi' u potpunosti opravdava naziv jer od prvog takta osvaja slušatelje svojom energijom i brzim tempom. Glazbu, tekst i aranžman potpisuje Ivan Zak. Pjesma je idealna za vrele ljetne dane i noći, a uz nju teško je odoljeti plesu i dobroj zabavi, što je upravo ono što svi traže tijekom ljetnih mjeseci.

Pjesmu prati i atraktivan videospot stvarajući savršenu priču koja prati ritam i energiju pjesme, a potpisuje ga Dejan Milićević. 'U ekstazi' će zasigurno obilježiti ovo razdoblje, a sa svojom pozitivnom energijom idealno se uklapa bilo da ste na plaži, bazenu ili na nekom ljetnom partyju. 

Press 

Usprkos brojnim nastupima diljem regije, Zak je našao vremena i pripremio pravi ljetni hit, a brojna publika koju je okupio oko sebe kroz godine glazbenog djelovanja već je zavoljela pjesmu i nagradila je brojnim pozitivnim komentarima.

Prethodni singl 'Tajne naše' postigao je senzacionalan uspjeh, premašivši milijun pregleda na YouTube-u u samo nekoliko dana, neprestano se zadržavajući na vrhu trendinga. Njegova glazbena raznolikost i emocija osiguravaju mu nezaustavljiv uspjeh na glazbenoj sceni, dok njegovi singlovi uvijek nađu put do publike.