Gdje je bio Ben Affleck dok je Jennifer Lopez slavila 55. rođendan? Dvije stvari ukazuju da je razvod neizbježan

Svi se pitaju hoće li se glumac ove srijede ipak pojaviti na velikoj proslavi u New Yorku.

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jennifer Lopez danas slavi 55. rođendan, a ove godine u središtu pozornosti našao se njezin klimavi brak s Benom Affleckom. Latino diva je prošlog vikenda organizirala intimnu proslavu u Hamptonsu, a na popisu uzvanika našle su se brojne zvijezde.

Kamere su zabilježile dolazak njenog prijatelja Bennyja Medine, zatim sestre Linde te djece Maxa i Emme, kao i drugih bliskih prijatelja, no Afflecka nije bilo ni na vidiku.

Ordonez/Agudo / INSTAR Images / Profimedia 

Glavna proslava održat će se ove srijede na Long Islandu u New Yorku, a nije poznato hoće li Ben ovu priliku iskoristiti da izgladi odnose sa suprugom. No, nije to jedino što brine sve one koji su navijali da par ostane u braku. Naime, Page Six prenosi kako je Ben tijekom vikenda snimljen bez vjenčanog prstena dok je šetao Los Angelesom, piše Glossy.

Glumac je bio odjeven u sive hlače i crvenu majicu, dok je u ponedjeljak snimljen kako u tamnoplavom odijelu ide u svoj ured. Po običaju, djelovao je vrlo neraspoloženo.

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Osim pjevačicinog rođendana, Jennifer i Ben navodno su odvojeno proveli i drugu godišnjicu braka. Naime, glumac je dan prije posebne obljetnice snimljen ispred svog ureda u Los Angelesu, dok je Jennifer uživala u ljetovalištu Hamptons u New Yorku.

Nekoliko dana kasnije, latino diva prošetala je Hamptonsom noseći ogrlicu na kojoj piše 'Jennifer', i tako svima dala do znanja da se riješila one koju je ponosno nosila 2021. i 2023., a na kojoj je pisalo 'Ben', prenosi Glossy.  Izvor blizak Afflecku ranije je rekao da je njihova veza 'gotova mjesecima', ali da je Affleck šutio o tome jer je 'vrlo zaštitnički nastrojen prema Jennifer'.

Više fotografija Jennifer i Bena pogledajte u galeriji: