Nakon što je objavljeno da se povlači do daljenjeg: Kate Middleton se javila, sve je dirnula do suza ovom porukom

Iako jer posvećena svom ozdravljenju te je podvrgnuta preventivnoj kemoterapiji, Kate Middleton nastoji ostati posvećena svom poslu koliko može.

Profimedia

Iako jer posvećena svom ozdravljenju te je podvrgnuta preventivnoj kemoterapiji, Kate Middleton nastoji ostati posvećena svom poslu koliko može. Tako je u nekoliko navrata podržala humanitarne projekte u kojima je do početka ove godine aktivno sudjelovala.

The Prince and Princess of Wales / Ferrari / Profimedia 

Tako je 2021. godine osnovala Kraljevsku zakladu za rano djetinjstvo, a sad ju je oduševilo lansiranje The Baby Bank Alliance, nove inicijative koja pomaže u pružanju potrepština potrebitim obiteljima putem međusobno povezane mreže baby banki širom zemlje.

Organizacija je povodom lansiranja objavila nekoliko fotografija princeze Kate kako posjećuje baby banke, koje su potom podijeljene i na službenom profilu Kate i Williama. Time je Kate svima dala do znanja koliko joj je ovaj projekt bitan.

Kate Middleton navodno će se ponovno povući iz javnosti na neodređeno vrijeme kako bi mogla nesmetano nastaviti s liječenjem raka, tvrdi insajder iz palače. Princeza od Walesa nakratko se vratila u javni život prije tjedan i pol kako bi prisustvovala muškom finalu Wimbledona - sa svojom kćeri princezom Charlotte, gdje je Carlosu Alcarazu uručila pobjednički pehar.

Instagram 

Kate se prvi put vratila javnim dužnostima u lipnju, kad se pojavila na paradi Trooping the Colour i zakoračila na kultni balkon Buckinghamske palače sa svojim suprugom princom Williamom, njihovo troje djece, kraljem Charlesom i kraljicom Camillom.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nakon pojavljivanja, Kate je na društvenim mrežama priznala da, iako 'dobro napreduje', 'još nije izašla iz opasnosti'.