Povukao se iz javnosti zbog sinovih zdravstvenih problema: Novi spot otkrio koliko se Thompson promijenio u 2 godine

Danas u podne objavljen je spot za novu Thompsonovu pjesmu , a brojni fanovi su nakon dužeg vremena vidjeli svog omiljenog glazbenika.

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Domaćih glazbenik Marko Perković Thompson početkom mjeseca oduševio je svoje obožavatelje objavom da će, nakon višegodišnje pauze, održati prvi samostalni koncert u kolovozu. Potom je u javnost procurila njegova nova pjesma 'Ako ne znaš što je bilo', što je oduševilo fanove jer je time otkriveno da glazbenik stvara nove pjesme.

Pjesmu je napravio u suradnji s bendom Hrvatska ruža, koji je okupio Neno Ninčević.

Thompson i Ninčević potpisuju i tekst pjesme, koja bi se trebala naći na novom Thompsonovom albumu koji priprema.

Danas u podne objavljen je i spot, a brojni fanovi su nakon dužeg vremena vidjeli svog omiljenog glazbenika. U moru oduševljenih komentara mogao se naći i poneki o tome da se na glazbeniku vidi da je težak period iza njega ostavio traga.

Instagram 

Podsjetimo, Thompson će 8. kolovoza održati svoj samostalni koncert na stadionu Gospin dolac u Imotskom, i to nakon dvije godine pauze zbog zdravstvenog stanja njegovog sina Ante Mihaela. Ulaznice za taj koncert su rasprodane u samo nekoliko sati.

Otkriveno je i da je upravo Ante Mihael bio taj koji je nagovorio oca da se vrati pjevanju te je on zaslužan za to što će Thompson nastupiti 6. kolovoza u Imotskom, na koncertu 'Imotski ne zaboravi', na kojem će zapjevati uz Matu Bulića i Dražena Zečića.