Tom Cruise ne podnosi Brada Pitta, sad je opet eskaliralo: Dva najveća šarmera Hollywooda ne pričaju već 30 godina

London je njegov dom i smetaju mu svi koji dođu ondje.

Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Informacija da će Brad Pitt više vremena provoditi u Londonu zbog snimanja novog filma o F1 zasmetala je Tomu Cruiseu jer on u tom gradu živi, pisao je Closer

MARK LARGE / DMG MEDIA / PROFIMEDIA 

'Tomu smeta što je ovaj došao u ‘njegov kraj‘, odnosno Ujedinjeno Kraljevstvo, a Brad je posljednja osoba koju želi u onome što sada smatra svojim osobnim kraljevstvom', tvrdi spomenuti medij. Pitt i Cruise prvi put su se sukobili dok su skupa radili 1994. na snimanju filma 'Intervju s vampirom'. Brad je tada rekao kako su njih dvoje potpune suprotnosti - za Toma je rekao da je sjeverni pol, a za sebe da je južni. 

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

'Postoji razlog zašto nisu radili zajedno 30 godina. Oni su se tada toliko posvađali, dok su snimali ‘Intervju s vampirom‘ da niti jedan od njih dvojice nije uspio prijeći preko toga. Oni to nastoje u javnosti prikriti, ali nije tajna da se zapravo ne podnose', rekao je izvor za Closer.

Toma nervira i to što Brad radi s redateljem Josephom Kosinskim, kojeg je Cruise angažirao na filmu 'Top Gun: Maverick'. Cruise je ponosan što je ušao u visoko društvo Britanije i što se druži s članovima kraljevske obitelji, ali i s obitelji Beckham. 

Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

'Što se njega tiče, London je njegov dom, tako da ljudi poput Brada, koji samo slete ovdje, snime film ili s vremena na vrijeme dođu na kratki odmor, jednostavno nisu s njim na istoj valnoj duljini', rekao je izvor za britanski Mirror. 

Brad bi s filmom o F1, na kojem radi i s legendarnim Louisom Hamiltonom, mogao zaraditi milijardu dolara, što je zasmetalo Tomu.