'Novac ne kupuje sreću': Najtužnija princeza prošetala torbu od 37.000 dolara, ali sve je zasjenilo njeno lice

Iako je bila besprijekorno našminkana te je izgledala prelijepo kao i inače, Charlene je po mnogima i ovog puta bila sinonim za izreku da novac ne može kupiti sreću.

Jacovides-Perusseau / Bestimage / Profimedia

Princeza Charlene od Monaka pojavila se na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu u društvu svog supruga princa Alberta. S obzirom na to da je u mladosti bila profesionalna plivačica te je i sama u to vrijeme sudjelovala na Olimpijskim igrama, jasno je da ju je dolazak na otvorenje vratio u neka minula vremena.

Kraljevski par stigao je u Elizejsku palaču sa španjolskim kraljem Felipeom, danskim kraljem i kraljicom te belgijskim monarsima. Dok se španjolska kraljica Letizia nerijetko odlučuje za španjolske high street brendove, a kraljica Mary od danske reciklira svoje outfite, Charlene je poznata kao ljubiteljica skupocjenih komada.

Blondet Eliot/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kako prenosi portal Ufo No More, 'najtužnija princeza' je samo lani na odjeću potrošila 370.000 eura, dok je godinu ranije u svoju garderobu uložila čak 740.000 eura.

Menigault Bernard / Alamy / Alamy / Profimedia 

Kad je riječ o otvorenju Igra, Charlene se odlučila za prekrasan bijeli kombinezon svečanog kroja s potpisom brenda Louis Vuitton. Kad je riječ o modnim dodacima, izabrala je metalik srebrne loaferice i pripadajuću Louis Vuitton torbu od krokodilske kože čija je cijena vrtoglavi 37.000 dolara.

Abaca Press / Alamy / Alamy / Profimedia 

Iako je bila besprijekorno našminkana te je izgledala prelijepo kao i inače, Charlene je po mnogima i ovog puta bila sinonim za izreku da novac ne može kupiti sreću, jer je i ovog puta na njenom licu bila vidljiva tuga.