Od najljepše plavuše do beskućnice koja se hrani iz kontejnera: Posljednje fotografije bivše manekenke rastužile su sve

Slavna plavuša posljednjih osam godina živi na ulici.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bivša glumica i manekenka, Loni Willison, od lijepe i uspješne plavuše postala je beskućnica koja luta ulicama Los Angelesa u Kaliforniji. Ovaj put otišla je u zapadni Hollywood, gdje je okupirala sve kante za smeće koje su tamo postavljene.

Bivša manekenka, koja živi na ulici i godinama je bez posla, prehranjuje se upravo tako što pretražuje kante za smeće u nadi da će u njima pronaći neki zanimljiv ulov.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iza Loni je tužna životna priča, a sve je počelo kada se 2012. udala za glumca Jeremyja Jacksona, mnogima najpoznatijeg po ulozi Hobbyja Buchannona u seriji 'Spasilačka služba'. Samo dvije godine nakon što su izrekli sudbonosno 'da', uslijedili su pozivi policiji.

Loni je tad tvrdila da ju je Jeremy u napadu bijesa udarao i davio te da joj je slomio dva rebra, no nije podnijela tužbu. Par je prekinuo odmah nakon toga, a i sam Jeremy je završio zaista nisko. Nedugo nakon burnog prekida, Loni je doživjela živčani slom, a kako nije mogla raditi, suočila se s financijskim problemima.

VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Već 2016. izbačena je iz stana u zapadnom Hollywoodu te od tada živi na ulici. Kad se u javnosti saznalo kako živi, neke njene prijateljice iz manekenskih dana su joj pokušale pomoći da se makne s ulice, no ona je to očito odlučila odbiti. Loni je jednom prilikom izjavila da za težak život ne krivi ovisnost, već 'vrlo loše ljude'.

Kako je nekad izgledala pogledajte u galeriji: