Nakon što im je sin završio u bolnici: Brad Pitt za sve krivi Angelinu, bijesan je što mu je dopustila jednu stvar

Nakon razvoda slavnog para, Pax i Brad nisu ostali u dobrim odnosima.

Profimedia

Sin Angeline Jolie i Brada Pitta, Pax Jolie-Pitt, ovog tjedna hospitaliziran je nakon što je pretrpio ozljedu glave u užasavajućoj nesreći. 20-godišnjak je vozio električni bicikl u Los Angelesu kada se iznenada zabio u stražnji dio automobila. Izvori su kasnije potvrdili da je Pax u stabilnom stanju nakon hospitalizacije, iako težina njegovih ozljeda još uvijek nije poznata.

STARTHESTAR / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Angelina je dječaka posvojila iz sirotišta u Vijetnamu 2007. godine. Pax je tada imao tri godine,a njegova biološka majka bila je ovisna o heroinu te ga je napustila kao novorođenče. Godinu dana kasnije posvojio ga je i Brad Pitt. Ipak, nakon razvoda slavnog para, Pax i Brad nisu ostali u dobrim odnosima.

Nakon vijesti o nesrećii, Brad Pitt je 'izbezumljen i uzrujan' jer ne može razgovarati sa svojim sinom Paxom, piše Žena.rs.

'Brad je uznemiren i zabrinut zbog Paxove nesreće, ali ne može stupiti u kontakt s njim. Osjeća se potpuno nemoćno jer ne može ništa učiniti. Očinska reakcija bila bi otići u bolnicu ili ga nazvati. Pokušao je tako mnogo puta, ali djeca ne prihvaćaju njegove pozive. Brad misli da Paxu nije trebalo biti dozvoljeno  da vozi bez kacige, trebao je biti u autu.

ANDREW COWIE / AFP / Profimedia 

Izvor blizak Angelini Jolie rekao je za DailyMail da je glumica pored njega u bolnici i da je u stabilnom stanju.

Podsjećamo, otac i sin su u lošim odnosima, a ranije je u medijima objavljeno kako se mladić odrekao očeva prezimena, baš kao i njegove sestre. Navodno je sve eskaliralo 2016. godine u privatnom avionu Pittovih, na putu iz Francuske u SAD, kada se Brad žestoko sukobio s najstarijim sinom Maddoxom.

Nekoliko dana kasnije otkriveno je da je Jolie podnijela zahtjev za razvod, a saznalo se i da glumca istražuju FBI i socijalna služba zbog prijave da je bio verbalno i fizički nasilan prema djeci.

Više fotografija Brada i Angeline pogledajte u galeriji: