'Nešto nije u redu': Princ Harry razbjesnio izjavom o kraljici Elizabeti, nitko ne vjeruje da mu je ovo napravila

Princ Harry oduvijek je imao posebno mjesto u srcu kraljice Elizabete.

Profimedia

Princ Harry nikada nije skrivao koliko je bio povezan sa svojom pokojnom bakom, kraljicom Elizabetom II. Kada se zbog braka s Meghan Markle sukobio s obitelji, Elizabeta mu je čuvala leđa i bila uz njega. Prema riječima stručnjaka za kraljevsku obitelj i povjesničara Roberta Hardmana, kraljičina posljednja želja bila je ta da se Harry pomiri s ostatkom obitelji i vrati u Englesku. 

Profimedia 

Harry je sada ponovno progovorio o njihovom odnosu pa razbjesnio dvorjane Buckinghamske palače. Naime, u nedavnom TV intervjuu rekao je kako je, prije nego što je preminula u rujnu 2022., kraljica Elizabeta 'u potpunosti stajala iza njegovih brojnih pravnih bitaka'.

'Ona je znala koliko mi ovo znači i sigurno mi odozgo poručuje: 'Izdrži do kraja', rekao je.

Kraljevski stručnjak Richard Eden za DailyMail se osvrnuo na Harryjevu tvrdnju pa otkrio što o njemu misle dvorjani Buckinghamske palače.

Profimedia 

'Jedan dvorjanin s kojim sam razgovarao ovaj tjedan nije bio zadovoljan Harryjevim 'neukusnim' pokušajem da traži potporu svoje bake u svom kontinuiranom 'križarskom ratu'. Rekao mi je: 'Postoji nešto što ne nije u redu s tim.' Nikada nećemo saznati što je rečeno između unuka i bake. Ono što znamo je da ćemo uvijek biti upoznati samo s jednom stranom priče', rekao je.

Podsjećamo, princ Harry je sa suprugom Meghan i sinom Archiejem napustio Veliku Britaniju početkom 2020. godine. Najprije su preselili u Kanadu, a onda u jeku pandemije koronavirusa došli u Ameriku, gdje i sada žive. U međuvremenu su dobili i pojačanje u obitelji, djevojčicu Lilibet Dianu.

Više fotografija Harryja i Meghan pogledajte u galeriji: