Harry se ovome nije nadao: Otkriveni detalji tajne poruke koju je princ William poslao mlađem bratu

Ovo je ujedno bilo i njihovo posljednje zajedničko pojavljivanje u javnosti.

Tolga AKMEN / AFP / Profimedia

Nakon smrti kraljice Elizabete II., svi su vjerovali da kralj Charles stoji iza kratkog susreta princa Williama i Kate Middleton s princem Harryjem i Meghan Markle. Ipak, dobro upućeni izvor sada tvrdi da je susret inicirao upravo princ od Walesa.

Podsjećamo, sve oči tada su bile uprte upravo u Williama i Harryja, koji su se trebali vidjeti 'oči u oči' nakon niza šokantnih otkrića vojvode od Sussexa o životu u britanskoj kraljevskoj obitelji.

Profimedia 

U lošim odnosima tada su bile i Kate i Meghan, stoga je sve šokiralo kada su njih četvero zajedno izašli iz dvorca Windsor i razgovarali s ožalošćenim ljudima okupljenim oko vrata. Anonimni izvor sada je za DailyMail rekao kako je princ William u posljednjem trenutku poslao poruku svom bratu i pozvao ga da se, zajedno sa suprugom Meghan, pridruži njemu i Kate.

'Dogodilo se dosta brzo i iznenađujuće jer se nisu vidjeli u Škotskoj', rekao je izvor, podsjetivši da je Harry posljednji stigao nakon što mu je javljeno da kraljica Elizabeta umire, dok se ostatak obitelji oko nje okupio ranije, piše Glossy.

Profimedia 

William i Kate trebali su provesti 40 minuta u društvu okupljenih, no princ od Walesa je u posljednji trenutak odlučio pozvati brata i snahu da budu s njima. Bio je to ujedno i posljednji put da su se princ i princeza od Walesa te vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, koje su mediji ranije prozvali 'Fantastičnom četvorkom', pojavili u javnosti na takav način. Napetost je bila očita, ali svi su se trudili zadržati privid bliskosti.

U međuvremenu se pojavila glasina da je William odlučio pozvati brata nakon što je čuo da Harry i Meghan planiraju vlastiti izlazak iz dvorca koji bi snimila filmska ekipa, što je izvor odbacio kao 'potpunu glupost'.

Više fotografija princa Harryja i Meghan Markle pogledajte u galeriji: