'Samo opušteno': Indira Levak ne posustaje ni nakon razvoda, a svi su primijetili jednu stvar na njoj

Poznato je da Indiru oduvijek krasi nevjerojatna energija i veseli duh.

Instagram

Pjevačica Indira Levak (50) nedavno je šokirala javnost otkrivši da se razvodi od Miroslava Levaka nakon 11 godina braka. Za njih su govorili da su jedan od najskladnijih parova na estradi, a nakon razvoda ostat će u dobrim odnosima.

'Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijeli poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati', napisala je Indira.

Instagram 

Poznato je da Indiru oduvijek krasi nevjerojatna energija i veseli duh, a čini se kako je tim tempom nastavila i nakon vijesti o razvodu. Indira je prošlog vikenda pjevala na svadbi i podijelila je isječke s vjenčanja.

I ovaj vikend rezerviran je za rad. Naime, pjevačica nastupa na otoku Pašmanu, a podijelila je i nekoliko fotografija s katamarana na putu do tamo.

'Samo opušteno', stoji u opisu jedne fotografije koja je 'pobrala' veliki broj reakcija. 'Dobro ti stoji morski đir', komentirali su joj ispod fotografije, a Indira je uzvratila: 'Još da je aperol u ruci'.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji: