Požurite! Za glazbeni spektakl godine ostalo je samo 100-injak ulaznica

Ako želite 28. listopada zapjevati s Adijem Šošom u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, predlažemo da požurite s kupnjom ulaznice jer ostalo ih je samo 200!

Instagram

Nakon što smo na našem portalu objavili da su u prodaju puštene ulaznice za koncert Adija Šoše u organizaciji Storyja, već prvog dana rasprodala se gotovo cijela dvorana. Za glazbeni spektakl godine ostalo je još samo 100-injak ulaznica, stoga ako želite 28. listopada zapjevati s Adijem u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, predlažemo da požurite s kupnjom ulaznice jer brzo nestaju.

Ulaznice kupite na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili klikom ovdje.

Story 

Story je odlučio podržati glazbeni uspon ovog karizmatičnog glazbenika organizacijom njegovog prvog velikog zagrebačkog koncerta. Adi Šoše može se pohvalio da je dosad pokorio klubove po Hrvatskoj, a snimke s njegovih nastupa dijele se po društvenim mrežama te prikupljaju stotine oduševljenih komentara obožavatelja. Čekao se samo veliki zagrebački koncert, a udruženjem snaga sa Storyjem, Adi će ostvariti i tu veliku želju svojih fanova.

Na krilima popularnosti koju je stekao kroz televizijske nastupe te kroz brojne izvedbe uživo kojima je pred publikom na raznim događajima pokazao svoju vokalnu snagu, ali i neodoljivi šarm, ovaj mladi, karizmatični glazbenik objavio je prvi album sa sjajnim izvedbama covera pop uspješnica čiji je autor Amil Lojo, a potom je izdao i prvi vlastiti singl 'Nije lako biti ja' gdje se već uhodanoj i uspješnoj autorskoj ekipi pridružio i poznati regionalni tekstopisac Armin Šaković.

Instagram 

Uslijedila je objava istoimenog albuma na kojemu su neke od pjesama koje su već stekle veliku popularnost poput 'Najljepši cvijet', 'Pusto ostrvo', 'Suvenir', 'Šteta, zar ne', 'Od jeseni do proljeća', 'Put do tebe' i 'Ne dam te'.

Hit pjesma odmah po objavljivanju postao je i duet s Tonyjem Cetinskim 'Sve ili ništa' kao i novi, nedavno objavljen singlovi 'Zrno nade', 'Zabranjena riječ', Ruža' i 'Lele'. Sve te uspješnice Adi će izvesti na svom prvom zagrebačkom koncertu uz prošireni AL Music Band pod dirigentskom palicom Amila Loje na kojem će uz vrhunsku produkciju publiku oduševiti svojim snažnim i zavodljivim vokalom iz kojeg pršti emocija.