Jedna stvar se potpuno promijenila: Novi intervju Meghan i Harryja suptilno odaje u kakvom su odnosu zapravo

Stručnjakinja za govor tijela tvrdi da je 'Meghan preuzela vodstvo'.

Profimedia

Princ Harry i Meghan Markle ove nedjelje pojavit će se u CBS-ovoj emisiji 'Sunday Morning', u kojoj će govoriti o problemu zlostavljanja na internetu te svojoj djeci Archieju i Lilibeth.

Stručnjakinja za govor tijela, Judy James, analizirala je isječak intervjua koji je ranije objavljen pa otkrila da supružnici prolaze kroz veliku razvojnu fazu veze. Prema njezinim riječima, njihov odnos u međuvremenu je sazrio i te oni sada postaju dvije osobe, a ne zajednički ‘paket’ smatra stručnjak za govor tijela, što pokazuje udaljeni način na koji sjede.

Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia 

‘Meghanini pokreti upućuju na to da je ona preuzela vodstvo, koristeći dašak svog šarma da uspostavi odnos s osobom koja vodi intervju , pažljivo koordinirajući između priče o njihovom obiteljskom životu i njihove kampanje. Ispružila je ruku kako bi potencijalno prekinula tu fizičku udaljenost između Harryja i sebe dodirujući mu bedro, iako ne možemo vidjeti gdje drži ruku. Njezina veza s osobom koja vodi intervju je snažna, kao i Harryjeva, koji na početku intervjua zuri u daljinu s ozbiljnim izrazom lica dok njegova supruga priča društvenu i emotivnu priču’ ističe.

Zaključuje se da je njihov odnos ojačao, a ostaje za vidjeti što su ispričali u intervjuu koji će obilježiti mjesec pred nama, piše Glossy.

Profimedia 

Podsjećamo, princ Harry je sa suprugom Meghan i sinom Archiejem napustio Veliku Britaniju početkom 2020. godine. Najprije su preselili u Kanadu, a onda u jeku pandemije koronavirusa došli u Ameriku, gdje i sada žive. U međuvremenu su dobili i pojačanje u obitelji, djevojčicu Lilibet Dianu.

Inače, Meghan se uoči svog 43. rođendana sprema za veliki politički iskorak. Naime, kako je završila snimanje nove serije za Netflix koja je usredotočena na prijateljstvo i kuhanje, novi planovi vezani su uz političko djelovanje. Iako se o njezinim političkim ambicijama govori već godinama, ideja je sada dovoljno sazrela te se konačno može realizirati.

Više fotografija Harryja i Meghan pogledajte u galeriji: