Nakon razvoda nestala je s lica zemlje: Svi su mislili da je mrtva, a sad se pojavila u neprepoznatljivom izdanju

Crvenokosa princeza oduvijek je oduševljavala javnost svojom nježnom ljepotom i neobičnim izgledom.

Profimedia

Princeza Lalla Salma nestala je iz javnosti još 2018., i to nedugo nakon razvoda od marokanskog kralja Mohammeda VI. 'Crvenokosoj Pepeljugi' nije bilo ni traga ni glasa, a zbog svega su počele kružiti glasine kako možda više nije živa.

Ipak, nakon nekoliko godina medijskog odsutstva, paparazzi su je sredinom srpnja uspjeli 'uloviti' na Mykonosu u društvu njezinog 21-godišnjeg sina Moulaya Hassana, prijestolonasljednika Maroka, i još nekoliko drugih članovi obitelji. Lalla je bila odlično raspoložena, a mnogi tvrde da i danas izgleda jednako mladoliko kao i kada je 'nestala'. Međutim, mnogima je bilo neobično vidjeti je omotanu ručnikom na plaži te je nisu prepoznali.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Novinari i istraživači iz arapskih zemalja, koji već dugi niz godina žive i rade na tim prostorima, uspjeli su je snimiti te je jasno da je princeza živa i zdrava. No, ono što je sigurno jest da Lalla više nije u braku. Iakko se od kralja Mohammeda službeno razvela 2019., par se navodno razišao još 2017. godine.

Prema pisanju marokanskih medija, kralj je navodno postao čest gost u gay klubovima, a njegova supruga sve je više padala u drugi plan, iako za tu informaciju nema službene potvrde. I dok se u javnosti šuškalo da se Lalla vratila u očevu kuću bez privilegija i skupocjenog nakita koje je dobila tijekom braka, istina je da je nastavila imati visoku poziciju u društvu, s obzirom na to da je majka nasljednika prijestolje. 

Crvenokosa princeza oduvijek je oduševljavala javnost svojom nježnom ljepotom i neobičnim izgledom. Kao supruga kralja, njezina modna izdanja uvijek su bila praćena s pozornošću, a uglavnom su to bili raskošni kaftani i raskošne kreacije u tradicionalnom duhu. Uvijek je nosila skupocjeni, vrlo upečatljiv nakit - arapsko zlato s višekaratnim safirima, ogromne smaragde, bisere i dijamante.

Profimedia 

Danas navodno živi u blizini Rabata, glavnog grada Maroka, u jednoj od vila koje pripadaju kraljevskoj dinastiji. I dalje je aktivna na području humanitarnog rada, a posebnu pažnju posvećuje radu u Dječjem centru za rak čiji je osnivač i voditelj. 

Podsjetimo, Lalla Salma prvi put je upoznala kralja Mohammeda VI. na jednoj privatnoj zabavi 1999. godine radeći u IT tvrtki u vlasništvu kraljevske obitelji. Par se vjenčao tri godine kasnije, a 2003. dobili su sina Moulayja, a 2007. kćerku Lallu Khadiju, piše Žena.rs.

Kada je, nakon 10 godina aktivne zastupljenosti u javnim angažmanima, nestala s radara, prozvali su je 'princezom duhova', a mnogi su njezin nestanak nakon razvoda prozvali 'tajanstvenim'. No, pokazalo se da Lalla Salma očito želi živjeti običnijim životom, daleko od javnosti, te da iza njezinog 'nestanka' ne stoji nikakva intrigantna priča.