Nakon što je zabrinula nikad krhkijom figurom: J.Lo uhvaćena na zanimljivom mjestu, svi su gledali u jedno

Glumica je bila sama i odjevena u ležernu odjeću.

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumicu Jennifer Lopez paparazzi su fotografirali kako se ukrcava u svoj privatni zrakoplov u West Hamptonu u New Yorku. Kasnije tog dana sletjela je u Los Angeles nakon što je provela nekoliko tjedana na istočnoj obali odmarajući se i opuštajući sa svojom obitelji.

Glumica je bila sama i odjevena u ležernu odjeću. Mnogi su na društvenim mrežama primijetili da je vratila nekoliko kilograma, s obzirom na to da je u posljednje vrijeme naglo smršavjela.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

'Najmršavija sam što sam ikada bila. Ne volim se izgladnjivati. No naučila sam da je važno voditi zdrav način života', rekla je pjevačica nedavno.

Što se tiče njezine prehrane, J.Lo jede puno proteina, što uključuje bjelanjke, pureće meso, pileća prsa, ribu i govedinu. Meso jede 3 do 4 puta tjedno. Također dobiva proteine ​​iz biljnih izvora, uključujući orašaste plodove, koje jede 'šaku dnevno'.

LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Osim toga, njezin tanjur obiluje povrćem, a najdraže joj je povrće kelj, brokula i špinat. Izbjegava povrće poput mrkve i kukuruza, koji imaju više prirodnog šećera.

Više fotografija pogledajte u galeriji: