Holivudska elita oko Kolinde: Bivša predsjednica Hrvatske slikala se sa slavnim glumcima

Na Olimpijskim igrama u Parizu bodri sve naše sportaše.

Facebook

Kolinda Grabar-Kitarović (56) u nedjelju je na Olimpijskim igrama u Parizu pratila gimnastiku i našeg gimnastičara Aurela Benovića. Bivša predsjednica Republike Hrvatske i članica Međunarodnog olimpijskog odmora je srčano navijala za Aurela, ali ipak nije osvojio medalju. 

Instagram 

'Nadala sam se jučer da ću uručiti medalju Aurelu Benoviću, no bit će to ipak nekom drugom prilikom. Malo je falilo', rekla je Kolinda kraj koje je sjedio suprug Jakov Kitarović. Kolinda je ispričala kako su gimnastiku i našeg predstavnika pratili holivudski glumci. 

'U gimnastici su uživali i Eva Mendes i Ryan Gosling', otkrila je i podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako su Eva i Ryan sjedili iznad nje i supruga Jakova. Kolinda je na ovim OI pratila brojne naše sportaše, posebice tenisačicu Donnu Vekić, koja je osvojila srebrnu medalju. 

Facebook 

U jednom trenutku Kolinda je imala drukčiji imidž, kakav dosad još nismo vidjeli. Predsjednica Povjerenstva za nadzor izbora budućeg domaćina Olimpijskih igara je nosila naočale za vid. Kolinda je poznata po tome da strastveno navija za Hrvatsku, a nedavno se javila i uoči utakmice sa Španjolskom na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj. 

‘Ne znam što bih dala da danas mogu biti s vama u Berlinu, Vatreni, i navijati s tribina! Cijela Hrvatska danas kuca za vas srcem vatrenim. I zato: 'Igraj moja Hrvatska, kad te vidim ja srce mi gori, srce mi gori! Ono vatreno, uvijek plamtilo, neka se bori, za tebe bori!', istaknula je tada.