Nitko ne vjeruje što pokazuje pred sinom: Mališan izgleda kao djevojčica, ali ovaj put je prozivaju za nešto drugo

Megan Fox snimljena je u šetnji sa sinom, ali ovaj put mu je ukrala pažnju.

LAGOSSIPTV/Blue Love Images / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Megan Fox neprestano privlači pažnju javnosti. Prvo je to bilo zbog njenog neodoljivog izgleda, a u posljednje vrijeme stranice tabloida puni odnosom sa svojim dragim, glazbenikom Machine Gun Kellyjem.

Međutim, malo što se komentiralo toliko kao izgled njene trojice sinova koje je dobila u prethodnoj vezi s glumcem Brianom Austinom Greeneom od kojeg se razvela u listopadu 2021. godine. Razlog tome je činjenica da sva trojica njihovih sinova imaju dugu kosu i da često nose žensku odjeću pa i haljine.

Iako su imali svojih sukoba, i Meghan i Brian otvoreno govore o tome da će svojoj djeci dopuštati da nose odjeću koju žele te su u tome jednoglasni.

Profimedia 

'Čuo sam od nekih ljudi kako govore da se ne slažu s time što nosi haljine. Njima imam samo za reći da me ne nije briga za njihovo mišljenje', rekao je glumac u ranijem intervjuu.

'Imam dijete koje pati. Jako sam zabrinuta zbog toga, voljela bih da čovječanstvo ne bude takvo. Još kad je imao samo dvije godine, haljine su mu bile draže od hlača', rekla je Megan Fox o svom devetogodišnjem sinu za Glamour UK. Odabir odjeće svog sina, kaže, doživljava kao način izražavanja. Glumica je dodala da je pročitala mnoge knjige o rodnom identitetu, uključujući knjige koje su napisale transrodne osobe.

Profimedia 

'Neke od knjiga kažu da možeš biti dječak i nositi haljinu. Možete se izraziti kroz svoju odjeću kako god želite. To čak ne mora imati ikakve veze s vašom seksualnošću', rekla je Megan. Fox također kaže da je godinama radila na tome da potakne Noaha, Journeyja i Bodhija, da prihvate ono što jesu.

Na njenim najnovijim paparazzi fotografijama može je se vidjeti kako šeće sa sinom, a iako dječak nosi 'mušku' odjeću, pozornost privlači njegova duga plava kosa zbog koje zaista više sliči na djevojčicu.

LAGOSSIPTV/Blue Love Images / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim dežurnim dušobrižnicima za oko je zapelo nešto drugo pa su se ovaj put ostavili teme dječje odjeće i okrenuli se k majčinoj.

Naime, Meghan je za šetnju izabrala dres koji je kombinirala s visokim crnim čizmama, no ono što je svima privuklo pažnju je njena gola stražnjica koja je provirivala ispod dresa dok je šetala sa sinom što nije prošlo neprimijećeno na društvenim mrežama.

LAGOSSIPTV/Blue Love Images / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zgodna Megan, kojoj provokativne modne kombinacije i pokazivanje tijela nije strano, ni ovaj se put nije obazirala na komentare.