Djevojka Gorana Bogdana ljubila je NBA košarkaša: Zaručili se nakon 5 mjeseci veze, mnoge šokiralo zašto su prekinuli

Košarkaš je inicirao prekid kad je shvatio.

Robert Gašpert

Glumica Jovana Stojiljković proživljava najradosnije mjesece u svom životu. S partnerom, proslavljenim hrvatskim glumcem Goranom Bogdanom, iščekuje njihovo prvo dijete.

Prije veze s kolegom,Jovana je ljubila košarkaša Bogdana Bogdanovića.

Upoznala ih je njena kolegica Jelisaveta Orašanin, nedugo nakon što je započela vezu s Milošom Teodosićem. Kako su prenijeli mediji, ona je 'nagovorila' Bogdanovića da pogleda predstavu u kojoj je glumila Jovana.

Story 

'Bogdan nije znao tko je Jovana, ali se jako ugodno iznenadio kada ju je ugledao. Tada je pogledao i film 'Panama', u kojem je imala vrlo zapaženu ulogu, i tada se već prilično zainteresirao za nju, i to ne samo zbog 'vrućih scena' koje je talentirana glumica snimila s kolegom Slavenom Došlom', rekla je za srpsku Gloriju njihova zajednička prijateljica.

'Svidjelo mu se što je nakon enormne popularnosti koju joj je to postignuće donijelo, ostala skromna i tiha', dodala je.

Malo tko bi znao da su u vezi da nije bilo fotografija s odmora na Mikonosu, gdje su bili s košarkašem Nemanjom Nedovićem i njegovom tadašnjom djevojkom, a današnjom suprugom Minom Milutinović. Jovana i Bogdan vezu su započeli 2017. godine, a kako prenose mediji, zaručili su se nakon pet mjeseci veze.

Meng Dingbo / Xinhua News / Profimedia 

Njihova veza na kraju nije uspjela jer se Bogdan preselio u Ameriku i počeo igrati za klub Sacramento Kings, dok je Jovana ostala u Srbiji i gradila karijeru, piše Stil.

'Isprva su vjerovali da će njihova veza na daljinu uspjeti, no vrlo brzo su shvatili da takvo što nije moguće. Prijatelji su nagovarali Jovana da se preseli u Ameriku, a tako nešto predložio je i sam Bogdan. No, nije bila spremna na odvajanje od obitelji i nije htjela okrenuti leđa karijeri koju je počela uspješno graditi. Tada su shvatili da će im biti teško održati vezu na daljinu, pa su na Bogdanovu inicijativu prekinuli', rekao je izvor blizak glumici za Kurir.

'Njihovom razlazu nisu prethodile svađe i teške riječi, jednostavno su se složili da je najbolje prekinuti vezu koja ne funkcionira. Povremeno razmjenjuju poruke ili se čuju na Viberu, pa me ne bi čudilo da svojoj vezi odluče dati još jednu priliku', dodao je.
To se ipak nije dogodilo, a Jovana je nakon njihove veze upoznala Gorana Bogdana.