Glazbenika svladale emocije: Thompson znakovitom objavom u noćnim satima izazvao lavinu komentara

Pjevač se oglasio uoči prvog nastupa nakon dvije godine, na koji ga je nagovorio sin.

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Domaći glazbenik Marko Perković Thompson oglasio se na društvenim mrežama povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana Hrvatskih branitelja. Mnogi su ga očekivali vidjeti i u Kninu, gdje su na tradicionalnoj proslavi VRO Oluja okupljene zabavljali Maja Šuput i Mate Bulić, no on se oko svega oglasio na društvenim mrežama.

Story 

Thompson je ovim povodom u noćnim satima na Facebooku objavio svoju fotografiju s pozornice uz stihove pjesme 'Pjevaj sokole', koju je objavio prošle godine.

'Gori nebo, udarili Gromovi, Gori zemlja, idu ljuti Pauci, Vukovi, Termiti, crni HOSovci, Sokolovi, Pume, Kune, Tigrovi...', napisao je pjevač.

'Tako se čuva lijepa naša Hrvatska, jedini pjevač domoljub svojim stihovima opisuje ljubav i ljepotu svake Hrvatske grude. Zato ga mrze', 'Markove pjesme su istina, ljubav i nada i zato ga i volimo', 'Jedan, jedini, naš Thompson', neki su od brojnih komentara Markovih oduševljenih obožavatelja.

Podsjetimo,Thompson će 6. kolovoza nastupiti u Imotskom, na koncertu 'Imotski ne zaboravi', na kojem će zapjevati uz Matu Bulića i Dražena Zečića. To će biti njegov prvi nastup nakon dvije godine, a već 8. kolovoza održat će i samostalni koncert na stadionu Gospin dolac u Imotskom, te zatim i 16. kolovoza na stadionu u Dugopolju.

Pjevač se povukao sa scene zbog lošeg zdravstvenog stanja njegova sina Ante Mihaela, a otkriveno je i kako je upravo on nagovorio oca da se vrati pjevanju, ne veliku radost njegovih brojnih fanova.