Još jedan razlog za slavlje: Nakon što je osvojila zlato na Olimpijskim igrama Barbara Matić objavila veliku vijest

U rodnom Splitu su joj priredili veliki doček, a zatim se pojavila i u Imotskom, na koncertu 'Imotski ne zaboravi', gdje je također spektakularno dočekana. Tamo je objavila važnu novost u svom životu.

Insragram Barbara Matić

Judašica Barbara Matić vratila se iz Pariza gdje je na Olimpijskim igrama osvojila zlatnu medalju. U rodnom Splitu su joj priredili veliki doček, a zatim se pojavila i u Imotskom, na koncertu 'Imotski ne zaboravi', gdje je također spektakularno dočekana.

Tom je prilikom otkrila i da dogodine planira stati pred oltar.

'Je, dogodine se planira vjenčanje, tako da i to ćemo uklopiti u iduću godinu. Pir bi trebao biti veliki', ispričala je Barbara za IN Magazin.

Barbarin odabranik je Frano Vugdelija, kojeg je upoznala na Fakultetu za elektrotehniku, strojarstvo i brodogradnju i u vezi su već šest godina.

'Frano i ja smo se upoznali na faksu, mlađi je od mene godinu dana, ali smo se našli skupa na četvrtoj godini jer sam ja produžila treću. On je dao sve redovno', rekla je zlatna olimpijka za Slobodnu Dalmaciju.

Frano ju je osvojio čokoladom.

'On je bio s naše dvije prije, njima je donio po čokoladicu, a ja sam došla nenajavljeno i počela ga zezati da di je meni čokolada. I sutra me dočekala velika Milka s lješnjacima, meni najdraža! Tu me osvojio', ispričala je Barbara.

Sportašica često dijeli njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, dok Frano ima zaključane profile.

Podsjetimo, Matić je u sjajnoj borbi na Olimpijskim igrama u Parizu pobijedila Njemicu Miriam Butkereit i Hrvatskoj donijela zlato. Sportašica je treći put sudjelovala na OI, ali ovo joj je prvo odličje.

Njezin uspjeh nakratko je ostao u sjeni vijesti o uhićenju njezina oca Borisa Matića u Parizu, zbog optužbi da je navodno prisilno poljubio volonterku, no ubrzo je pušten iz pritvora i oslobođen svih optužbi.