Reese iz 'Malcolma u sredini' nakon završetka serije donio drastičnu odluku: Obožavatelji ga još nisu zaboravili

Justin Berfield glumio je Reesea u seriji 'Malcolm u sredini', a nakon te uloge povukao se iz glume.

All Film Archive/Fox / Mary Evans Picture Library / Profimedi Erik Per Sullivan, Justin Berfield, Bryan Cranston

Humoristična serija 'Malcolm u sredini' snimala se od 2000. do 2006. godine, no i godinama kasnije je nastavila nasmijavati gledatelje diljem svijeta, pa tako i iz Hrvatske.

Radnja je pratila disfunkcionalnu američku obitelj srednje klase i vrtjela se oko srednjeg djeteta Malcolma, kojeg je utjelovio glumac Frankie Muniz, koji je kasnije ostvario i niz drugih, ali manje zapaženih uloga.

Za razliku od njega, Justin Berfield koji je glumio Malcolmovog starijeg brata Reesea nakon te uloge potpuno se povukao iz glume i otada živi daleko od očiju javnosti.

Profimedia 

Berfield je ulogu u kultnoj seriji dobio kao 14-godišnjak, a danas ima 38 godina i ponosni je otac djevojčice koju je dobio sasuprugom Lizom.

Aktivan je na Instagramu, gdje broji više od 259 tisuća pratitelja, a najčešće objavljuje fotografije kćerkicom, čije lice skriva, kao i druge važne detalje iz privatnog života.

Obožavatelji ga na društvenoj mreži još oslovljavaju kao Reesea, a često komentiraju i da se nije puno promijenio od slavnih dana.

Berfield je rođen u Kaliforniji, a njegovo prvo pojavljivanje na ekranu bilo je u reklami za kavu kada je imao je pet godina. Nakon toga pojavio se u još 20 drugih reklama, a debitantski nastup na televiziji imao je u seriji 'Dobar život', koja je kratko potrajala, jer nije polučila uspjeh kod publike.

Televizijski producent Linwood Boomer 1999. godine angažirao ga je za ulogu zločestog brata Reesa, a pojavio se u svih sedam sezona, odnosno 151 epizodi serije.

youtube/screenshot 

Zatim, 2010. godine bio jedan od producenata serije 'Sinovi Tucsona', no emitiranje je prekinuto nakon svega četiri epizode.

Danas je nekadašnji dječji glumac uspješan poslovni čovjek, glavni kreativni direktor tvrtke za razvoj, pakiranje i produkciju filmova i televizije Virgin Produced koja je u vlasništvu Virgin grupe.