Domaću pjevačicu zovu kraljicom nekretnina: Ima vilu i više stanova, a jedan je toliko velik da ukućane doziva telefonom

U svom vlasništvu ima nekoliko povećih nekretnina. Stan u kojem živi s obitelji toliko je prostran da se moraju dozivati telefonima.

Antonio Ahel/ Pixsell

Jedna od imućnijih pjevačica na regionalnoj estradi je Neda Ukraden, a u svom vlasništvu ima nekoliko povećih nekretnina. Stan u kojem živi s obitelji toliko je prostran da se moraju dozivati telefonima.

Posljednji u njenom portfelju je stan koji je kupila u Zagrebu. Osim toga, posjeduje kuću u Boki Kotorskoj, vilu u rodnom Imotskom, te tri stana u Beogradu. Riječ je o dva stana na Banovom brdu, kao i luksuznu nekretnini u elitnom naselju u centru Beograda.

Njena kći Jelena Bilbija, jednom je prilikom ispričala da je njihov stan u kojem žive toliko veliki da se dozivaju telefonima.

'Sreća je da imamo veliki stan toliko da se moramo dozivati telefonima i pisati poruke jedni drugima, tako da se mama uvijek može izolirati i odmoriti. Međutim, ona to rijetko radi. Moja majka ima energiju kao nitko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka unucima', rekla je svojevremeno Jelena.

Kad se sve sabere, pjevačica u nekretninama ima više od 4.500.000 eura, čime se približila svom kolegi Goranu Bregoviću, koji i dalje drži prvo mjesto po broju stanova i vila, čiji je vlasnik u nekoliko država u regiji.

U vili u Crnoj Gori boravi tijekom ljeta.

'U to vrijeme hodala sam s Jeleninim ocem, koji je odavde s majčine strane, znate, kad ste zaljubljeni, sve je lijepo. Boka je zanimljiva i ima puno toga lijepog, ovo mjesto je za mene bio Saint Tropez. Postala nam je ljetna oaza, rado dolazimo kao obitelj. Unuci posebno vole uživati', rekla je Neda u emisiji 'Premijera vikend specijal'.

'Mi smo zajednica koja živi svoj život, svi imamo svoj ritam i ne opterećujemo se. Uvijek poštujemo taj obiteljski ručak, koji je oko dva, iako ja volim jesti malo kasnije', dodala je.