Ono što radi djeci šokiralo je svijet: Spavao je s punicom, a preko ovoga mu nitko ne može prijeći

Tvrdi kako je to njegov način odgoja i ne posustaje.

Story

Iako imaju milijune i djeci uglavnom priušte i više nego im je potrebno, jednu stvar im ne dopuštaju. Krajem prošle godine na Netflixu je izašao dokumentarac o životu pjevača Robbieja Williamsa (50). Govori o uspjehu i slavi, ali ovisnostima s kojima se borio kroz karijeru dugu 30 godina. Otvorili su vrata svog doma, supruga Ayda Field (45) i Robbie prisjetili su se raznih problema s kojima su se susreli, a dotaknuli su se i teme odgoja djece.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ayda je rekla kako ona i Robbie imaju stroga pravila što se tiče putovanja avionom, a taj je podatak šokirao javnost. Dok ona i suprug lete prvom klasom, četvero djece vozi se u ekonomskoj. To rade kako bi dokazali kćeri Teddy (11) i Coco (5) te sinovima Charlieju (9) i Beau (3) da nisu zaslužili vožnju 'prvim razredom'. I dok roditelji djece to smatraju odličnim odgojem, na društvenim mrežama mnogi se ne slažu. 

Lorenzo Carnero / Zuma Press / Profimedia 

'Nadam se da su im objasnili da će biti odvojeni od mame i tate, neki su još mali', 'Ima puno boljih odgojnih metoda od te', 'A što ako se nešto događa, a djeca su bez nadzora', pitaju se mnogi. Ipak, Ayda i Robbie su složni: 

'Moja djeca lete ekonomskom klasom kad god idemo na neko putovanje avionom. Ja skrenem lijevo, a oni u desno. To je užasno. Ljudi će vjerojatno misliti o meni da sam kučka. Ali nije mi u interesu odgajati razmažena derišta. Moja djeca će sjediti u ekonomskom razredu sve dok sami ne budu mogli platiti prelazak u drugi dio aviona', izjavila je Ayda za The Sunday Times.

VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovo nije prvi put da slavni i imućni roditelji pokušavaju na sve načine dobro odgojiti djecu, ne dopuštajući im da postanu bahati. Isto čine i glumci Mila Kunis i Ashton Kutcher, koji djeci nisu ni rekli da su im roditelji bogati jer žele da što duže imaju normalan život. Slično je i s glumcima Ryanom Goslingom i Evom Mendes, koji s dvoje djece žive u dvosobnom stanu. Nemaju dadilje, kuhaju kod kuće i sve sami održavaju.