Vitomira Lončar objavila fotografiju trudne kćeri Buge Marije Šimić: 'Kad se opet vidimo, ništa neće biti isto'

'Zadnji put zagrlih svoje dijete da je u 'jednom komadu', poručila je.

Instagram

Glumica Vitomira Lončar živi i radi u Kini, a sad se vratila u domovinu i objavila nekoliko fotografija sa svojom kćeri Bugom Marijom Šimić, koja čeka prvo dijete.

'Kad se sljedeći put vidimo, ništa više neće biti isto. Zadnji put zagrlih svoje dijete da je u 'jednom komadu'. U Božje ruke', poručila je Vitomira, ne skrivajući radost zbog dolaska prvog unuka.

Buga Marija se početkom srpnja udala za violončelista Mateja Miloševa, a ekskluzivno za Story prošlog je mjeseca otkrila da čekaju svoje prvo dijete, sinčića.

'Ja sam, kuc kuc u drvo, odlično. Sad smo već ušli u drugo tromjesečje tako da su se i oni početni simptomi, poput muke i ogromnog umora, smanjili. I dalje puno spavam, ali zaista osim toga imam nevjerojatne sreće, čak je i prvo tromjesečje prošlo s minimalno nekakvih poteškoća, na čemu sam nevjerojatno zahvalna i svjesna kolika je to privilegija da sve tako prolazi', rekla je u intervjuu.

Otkrila je i kako je obitelj reagirala na vijest da Buga i Matej postaju roditelji.

'Većina je reagirala pozitivnim šokom i s puno suza radosnica. Svi su jako uzbuđeni i žele od prvog dana biti uključeni u sve i to me jako veseli', rekla je.

Iako se znaju od kada su bili klinci jer su zajedno išli u glazbenu školu, ljubav se rasplamsala krajem prošle godine nakon uspješne suradnje na predstavi 'A što ćeš ti biti kada odrasteš? Priča o...'.

 'Mateja zapravo znam dugo, kako ja kažem “iz prošlog života” i onda nas je posao ponovo spojio. Iskreno, na početku mi nije bilo ni na kraj pameti da bi bili išta više od kolega, kroz rad na predstavi mi je postao drag, a onda je tek puno kasnije, meni se činilo iznenada, došla zaljubljenost i ljubav. Kako ja kažem 'šusnulo me' u trenutku, ali od tog trenutka mi je bilo jasno da je to - to. A sad koji je to točno trenutak i zašto ipak ću ostaviti kao priču za naše unuke', rekla je Buga Marija.