Srpkinja koja je zavela milijunaša ne može sakriti sreću: Otkrila divne vijesti koje je dugo tajila

Dobila je hrpu lijepih želja i poruka podrške.

Instagram

Srpska influencerica Milica Polskaya, koja se udala za bogatog Kazahstanca, nedavno je otkrila da im stiže peto dijete. Sada se na društvenim mrežama javila iz rodilišta i ispričala sve o proširenju obitelji. 

'Dragi moji, da se javim iz rodilišta. Rodila sam se prije dva dana i na svijet donijela kćerkicu koja će se zvati Elizabeta. Sofija i dječaci su dobili sestru', rekla je presretna Milica. Pozirala je našminkana u dugoj crnoj haljini, zbog čega je dobila brojne komplimente na račun linije i izgleda. 

'Kako lijepo izgledaš 2 dana nakon porođaja, bravo', 'Ti si super žena', 'Wow, divna si', pisale su joj pratiteljice. 

Fatalna Srpkinja, koja s mužem i djecom živi u Almatyju u Kazahstanu, sredinom srpnja je objavila fotografije s ultrazvuka i istaknula trudnički trbuščić. 

'Vrijeme je da i vi saznate malenu tajnu koju krijem već duže vrijeme. Čekamo još jednu bebu', napisala je. Rekla je kako je u ovoj trudnoći imala jake mučnine i da je prva tri mjeseca jedva izdržala. Aktivna je na društvenim mrežama i pažnju privlači iskrenošću i otvorenošću, a često dijeli i detalje iz svog obiteljskog života. Ipak, spol pete bebe nije htjela reći prije porođaja.