Bori se s rakom, ali mora ovo napraviti: Nakon iznenađujućeg videa, otkrivena velika novost u životu Kate Middleton

To je 'veliki potez' princeze od Walesa, koja je i dalje podvrgnuta liječenju raka, o kojem nije željela puno javno govoriti.

James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kate Middleton (42) ovog će ljeta Englesku zamijeniti slikovitim škotskim gorjem, jer se pridružila kraljevskoj obitelji na njihovom godišnjem odmoru. Princeza od Walesa uputit će se u Balmoral sa svojim suprugom princom Williamom i njihovo troje djece.
Tamo će se družiti sa starijim članovima kraljevske obitelji, uključujući kralja i kraljicu.

To je 'veliki potez' princeze od Walesa, koja je i dalje podvrgnuta liječenju raka, o kojem nije željela puno javno govoriti. Princeza se drži podalje od javnosti od prosinca, kada je objavljeno da će se podvrgnuti operaciji abdomena u siječnju. Zatim je u ožujku objavila da joj je dijagnosticiran neotkriveni izvor raka i da je započela liječenje.

Stephen Lock / Polaris / Profimedia 

Njezina odluka da otputuje u Škotsku pokazuje da se osjeća 'ugodno' s kraljevskom obitelji, rekla je biografkinja kraljevske obitelji Angela Levin. Također je otkrila da će princ George, princeza Charlotte i princ Louis biti "oduševljeni" što njihova mama dolazi s njima.

'Ona ide u Škotsku kako bi bila s obitelji. To je veliki potez. Ne samo zato što očito još nije ozdravila, već pokazuje da se osjeća vrlo ugodno s kraljevskom obitelji. Jako je sretna s kraljem i kraljicom i zna da će oni razumjeti ako se mora odmoriti. Može reći što želi i bit će prihvaćena. Mislim da je divno što to može učiniti. I djeca će biti oduševljena', rekla je Angela za GB News.

Kate se dvaput pojavila u javnosti otkako joj je dijagnosticiran rak, na Wimbledonu i paradi Trooping the Colour. Iako su detalji njezine dijagnoze i liječenja nepoznati, Kateina posljednja pojavljivanja i odluka da ode u Balmoral pokazuju da je princeza bolje.

Nema sumnje da će odmor sa svojim najdražima pružiti snagu princezi, koja će nakon nekoliko teških mjeseci provesti kvalitetno vrijeme sa svojom djecom.

Bivša kraljevska dopisnica BBC-ja Jennie Bond progovorila je za magazin OK! o Kateinoj odluci da se uputi na odmor u Škotsku.

Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'Bila je ovo vraška godina za kraljevsku obitelj do sada i ništa ne bi više obradovalo kralja nego da se njegova uža obitelj okupi u miru Balmorala na neko vrijeme kako bi zajedno proveli vrijeme i gledali u budućnost', rekla je.

'Kao što je Catherine sama rekla, liječenje raka sa sobom donosi veliku mjeru neizvjesnosti pa je tako neizvjesno hoće li moći cijelo ljeto provesti u Balmoralu. Sigurna sam da će je cijela obitelj htjeti okružiti ljubavlju, podrškom i novom snagom. Ona će, pak, željeti djeci učiniti ljetne mjesece što zabavnijim i bezbrižnijim nakon svega što je proživjela', zaključila je.