Bila je zaručena 6, a udavala se 4 puta: Od konobara se rastala nakon 11 mjeseci, a on ju je izdao na najgori način

Na zaručničkom prstenju zaradila je čitavo bogatstvo.

Profimedia

Svijet je nedavno šokirala vijest o razvodu Jennifer Lopez i Bena Afflecka nakon dvije godine braka. Kako je prenio DailyMail, papiri za njihov razvod su finalizirani, ali još nisu predani. Iako se o razvodu glumačkog para šuška već neko vrijeme, mnogi su smatrali da će uspjeti riješiti nesuglasice, osobito jer su svojoj ljubavi dali drugu šansu nakon više od 20 godina.

Ukoliko supružnici službeno potvrde vijest o razvodu, bit će ovo četvrti razvod Jennifer Lopez. Latino diva kroz godine je bila zaručena čak šest puta, a prstenje joj je donijelo pravo bogatstvo.

Ojani Noa

Za svog prvog supruga, glumca Ojania Noe, Jennifer se udala 1997. godine. Upoznali su se dok je Noa radio kao konobar u jednom restoranu, a njihova ljubav je potrajala tek 11 mjeseci. Noa je zaprosio Lopez s prstenom markiz reza vrijednim 100.000 dolara. Iako je J.Lo htjela da nakon razvoda ostanu prijatelji i poslovni partneri, Ojani je pokušao iznijeti sav njezin 'prljavi veš' i u javnost i objaviti knjigu o njoj, pa ga je Jennifer tužila.

Profimedia 

Cris Judd

Koreograf Chris Judd s kojim je Lopez bila u braku od 2001. do 2003. zaprosio ju je sa smaragdnim prstenom vrijednim 100.000 dolara. Par se upoznao na snimanju glazbenog videa 'Love Don’t Cost a Thing'. Ipak, samo manje od godinu dana nakon vjenčanja, Jennifer je podnijela zahtjev za razvod. 'Nažalost, nismo uspjeli', rekao je koreograf.

Profimedia 

Ben Affleck

Jennifer je Bena Afflecka nekoliko puta javno nazvala 'prvom pravom ljubavi', a njihova romansa započela je 2002. godine. Kada ju je zaprosio u studenom iste godine, njezin zaručnički prsten od 6.1 karata tada je vrijedio 2.5 milijuna dolara. Kako su pisali američki mediji, prošle godine je njegova vrijednost narasla na 11 milijuna dolara. Ipak, u siječnju 2004. objavili da raskidaju zaruke.

Profimedia 

Drugog puta Ben je izabrao rjeđi, zeleni dijamant. Stručnjaci za dragocjeno kamenje kažu da je to najrjeđa boja i kako je teško naći zeleni dijamant koji ima više od jednog karata. Također tvrde kako je vrijednost Lopezinog prstena veća od tri milijuna dolara.

Čini se da je njihovoj ljubavi sada došao kraj nakon dvije godine braka.

Marc Anthony

Jennifer Lopez i Marc Anthony vjenčali su se u lipnju 2004., a glazbenik ju je zaprosio s plavim dijamantom od 8,5 karata, koji je koštao čak 4 milijuna dolara. U braku su dobili blizance Maxa i Emmu, a rastali su se 2011. godine. Ipak, do danas su ostali u  prijateljskim odnosima, a Jennifer je u svojim memoarima 'Prava ljubav' otkrila da se Anthony u njenom životu pojavio tri dana nakon njezinog zakazanog vjenčanja s Affleckom te je bio 'flaster na posjekotini', piše CTV News.

Profimedia 

Alex Rodriguez

Prije nego što je opet pronašla ljubav s Benom, Jennifer je bila zaručena za bivšeg bejzbolaša Alexa Rodrigueza (46). Započeli su vezu 2017., a zaručili su se 2019. godine. Alex je zaprosio pjevačicu s prstenom od 15 karata vrijednim čak 5 milijuna dolara.  Trebali su se vjenčati 2020., no odgodili su planove zbog pandemije koronavirusa. Ipak, pojavile su se glasine o Alexovoj nevjeri te je par 2021. raskinuo zaruke. Njega je navodno šokiralo kada se saznalo za Jenniferinu vezu s Benom.

Profimedia 

Tako ispada na kraju da je Lopez bila zaručena ukupno šest puta, a od toga dva puta ju je zaprosio Affleck.