Iva Majoli iskreno je progovorila o odnosu njezine kćeri s ocem: 'Mia zna da se u svakom trenutku može pouzdati u mene'

Majoli je jedno od najvećih imena hrvatskog sporta, a oduvijek je izazivala zanimanje javnosti i svojim privatnim životom.

Robert Gašpert

Naša proslavljena tenisačica Iva Majoli svojevremeno je uživala veliku slavu zbog svojih sportskih uspjeha, posebice nakon što je 1997. godine osvojila Roland Garros. Njezina Grand Salm titula bila je prvi veliki uspjeh hrvatskog tenisa, a tada joj je bilo samo 19 godina.

Majoli je 12. kolovoza napunila 47 godina, a nakon što je 2003. okončala tenisku karijeru, do ovog ožujka bila je punih 12 godina izbornica hrvatske ženske teniske reprezentacije.

No, unatoč važnoj funkciji koju je obnašala, dugo godina nije ju se moglo vidjeti u javnosti i skrivala je detalje iz svojeg privatnog života, no to se promijenilo nakon što se 2022. udala za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija.

Instagram 

Otada je puno aktivnija na društvenim mrežama, te se sve češće pojavljuje na eventima i velikim sportskim događanjima, kako domaćim, tako i stranim, hvali se fotografijama sa svjetski poznatim facama....

'Zbog tenisa sam imala priliku upoznati puno slavnih ljudi, igrom slučaja imam dva dobra prijatelja iz Hollywooda i oni su pridonijeli tome. To su sve obični ljudi, a što su slavniji, to su normalniji', kazala je jednom prilikom za Story.

Instagram 

Ivi je ovo drugi brak, a s prvim suprugom Stipom Marićem ima 17-godišnju kćer Miju.U velikom intervju za Story, Iva je otkrila u kakvom je odnosu njezin bivši suprug s njihovom kćeri.

'Iako on živi u inozemstvu, vide se koliko god je to moguće. Imaju dobar odnos', rekla je bivša tenisačica 2022. godine.

Robert Gašpert 

Tom je odgovorila i na pitanje kakvom se mamom smatra:

‘To je stvarno teško reći. Smatram da istinsko pravo na tu ocjenu ima samo Mia. Mogu reći da se uvijek trudim biti što bolja, bez obzira na to što smatram da svako dijete mora graditi svoju samostalnost - Mia zna da se u svakom trenutku može pouzdati u mene, da sam njezin emocionalni i životni oslonac. Naravno, sigurno mi zamjera milijun stvari, ali mislim da ipak osjeća i zna koliko mi je važna.’

Iva se u tri godina mlađeg Stipu zaljubila 2003., godinu dana prije nego što je okončala svoju tenisku karijeru.

Vjenčali su se 2006. godine. Na Cmroku su proslavili s oko 370 uzvanika, a mladenka je nosila vjenčanicu talijanske modne kuće Aimee te je bila je u osmom mjesecu trudnoće. Njihovo vjenčanje je u medijima prozvano vjenčanjem godine, a razveli su se nakon šest godina braka.