'Naučila sam živjeti s tim': Anita Dujić pokazala lice bez šminke pa progovorila o poremećaju s kojim se bore mnoge žene

Anita slovi za jednu od najljepših Hrvatica.

Instagram

Bivša manekenka Anita Dujić Broadfoot na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a ovog puta progovorila je o problemu s kojim se bore mnoge žene. Naime, Anita je pokazala lice bez trunke šminke pa svojim obožavateljima pokazala kako izgledaju posljedice hiperpigmentacije. Inače, hiperpigmentacija je poremećaj boje kože koji karakteriziraju tamne mrlje na koži.

'Snimam se bez ikakvog filtera, make up-a, nemam apsolutno ništa na licu osim kreme koju sam stavila jutros kad sam se probudila. Za sve vas koji mi pišete za hiperpigmentaciju, jesam li je se riješila i kako sam je se uspješno riješila - nisam. Ovo je stanje moje kože po ljeti. Ona posvijetli po zimi', rekla je pa dodala:

Instagram 

'Svake zime odem na SkinPen tri puta, koristim retinol, pilinge, serume, svašta nešto, ali ona je i dalje tu. Je li do hormona ili čega ne znam više, ali što je tu je. Nakon druge trudnoće se baš jako jako raširila i pogoršala i što je tu je, ja sam se već nekako naučila živjeti s tim. Na kraju dana ima daleko gorih stvari od toga, nije to nešto toliko strašno osim što estetski nije baš super, ali dobro što je tu je. Ima jaku puno žena s tim problema. Samo opušteno, što je tu je.'

Dodala je i kako kao dijete nije koristila SPF na plaži, ali da ne odustaje od proizvoda koje koristi.

Inače, Anita je od 2020. u braku sa škotskim snimateljem Duncanom Broadfootom. Sudbonosno 'da' izrekli su u crkvi u Glasgowu, a Duncan je tijekom ceremonije nosio škotski kilt. Vjenčanju su prisustvovali najbliži članovi obitelji, a kći Lily je u naručju bake gledala roditelje iz prve klupe. U travnju prošle godine Anita je rodila drugu kći, Ellu Skye.

Uspješna dizajnerica ranije je na društvenim mrežama otkrila i kako se nosi s negativnim komentarima koje dobiva.

'Psi laju, karavane prolaze - ukratko. Nemam vremena čitati neke sadržaje koji me jako zanimaju, pa onda teško da bih pronašla vrijeme za ono što me ne zanima. Ljudi će uvijek naći nešto za pričati, to nam je u prirodi. Na nama je na koji način i s kim ćemo trošiti svoje vrijeme. Možemo ga trošiti za nešto korisno, a možemo biti i niškoristi pa provoditi život na forumima pričajući o drugima. Kako tko voli', napisala je.

Više fotografija Anite i Duncana pogledajte u galeriji: