Teško joj je: Detalj koji je svima promaknuo otkriva posljedice koje kemoterapija ostavlja na Kate Middleton

Princeza je u nedavnom videu pokazala novi prsten, koji je stavila umjesto vjenčanog.

The Prince and Princess of Wales / Ferrari / Profimedia

Princ William i Kate Middleton putem videa su čestitali britanskim sportašima postignute uspjehe na Olimpijskim igrama u Parizu, a budnom oku kraljevskih obožavatelja nije promaknuo jedan iznenađujući detalj.

Naime, princeza u videu ne nosi svoj vjenčani prsten s dijamantom i safirom, koji je nekoć pripadao princezi Diani, već umjesto njega ima jednostavni, takozvani 'eternity prsten'.

Nagađa se kako je Kate novi prsten dobila od Williama povodom njihove nedavne 13. godišnjice braka, a liječnik je za britanske medije objasnio i da bi razlog zamjene prstena mogao biti tretman od raka.

'Kemoterapija može potaknuti zadržavanje tekućine u rukama, zbog čega mnogi pacijenti tijekom liječenja od raka moraju skinuti prstenje', objasnio je onkolog Dazhi Liu za magazin HELLO!. Dodao je i kako tretmani liječenja raka mogu uzrokovati osjetljivost i iritaciju kože, zbog čega nošenje prstenja može biti neugodno.

Instagram 

Ono čime je William privukao pažnju u videu kojim su čestitali olimpijcima je njegov novi imidž, odnosno takozvana trodnevna brada, a mnogi su se složili da mu odlično stoji.