'Srpanj pun ljubavi i života': Ćorluka i Franka ne mogu biti sretniji, za njih je ovo je bio poseban mjesec

Par se vjenčao u srpnju 2018. godine, a u braku su dobili dvoje djece.

Instagram Vedran Ćorluka i Franka Batelić

Vedran Ćorluka i Franka Batelić ovo ljeto iskoristili su za maksimalno uživanje i odmor. Pjevačica je sada na Instagramu pokazala kako i gdje su sa svojom dječicom, sinom Viktorom i kćeri Gretom, proveli srpanj, a osim u njezinoj rodnoj Istri, uživali su i u popularnom turskom ljetovalištu Marmaris.

'Ovdje i ondje. Predivan srpanj pun ljubavi i života', napisala je Franka uz galeriju fotografija među kojima je i nekoliko na kojima ona i Vedran sami uživaju u romantičnoj večeri u restoranu i izgledaju zaljubljeno preko ušiju. Pjevačica je za tu prigodu odabrala i haljinu u kojoj je sv oborila s nogu, s otvorima s prednje strane.

'Predivni', 'Uvijek bila i ostala graciozna dama', 'Savršena si', 'Najljepši par', neki su do brojnih komentara na društvenoj mreži.

Bivši hrvatski reprezentativac i pjevačica zaljubili su se 2012. godine na Zrću, a vezu su potvrdili šest mjeseci kasnije na božićnom koncertu na kojemu je Franka nastupala.

Sudbonosno 'da' izrekli su 2018. u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskom mjestu Bale. Frankina kuma bila je arhitektica i prijateljica iz srednje škole Stefani Vozila, dok je Vedranu kum bio njegov brat Hrvoje. Svadbeno slavlje su imali na imanju Meneghetti.

Instagram 

Dvije godine kasnije dobili su sina Viktora, a kćerkica Greta stigla im je 2022. godine.

Par je ovog srpnja proslavio i 6. godišnjicu braka, a tim su povodom otputovali u Njemačku na koncert grupe Coldplay.