Nitko nema ljepšu ženu od ovog nogometaša: Zaljubljeni su od djetinjstva, a ona je zbog njega ostavila drugog muškarca

Njihova ljubavna priča je poput scenarija za romantični film.

FRANCK CASTEL/MPP / Sipa Press / Profimedia

Lionel Messi često ističe kako za svoj uspjeh, između ostalog, može zahvaliti i supruzi Antoneli jer mu ona pruža stabilnost i mir.

Par je nedavno viđen u Miamiju, a tom su prilikom izgledali kao jedno. Njihova ljubavna priča je poput scenarija za romantični film. Iako su zajedno godinama, njihovu idilu nije narušio niti jedan skandal.Messi i njegova supruga upoznali su se kao djeca preko njenog brata. A slavni nogometaš mnogo godina kasnije priznao je da se često družio i viđao s njim, samo kako bi mogao biti u društvu Antonelle.

S druge strane, ova ljepotica mu je pisala i pisma, a cijelo njihovo druženje bilo je preslatko. Tad se umiješao život, koji ih je na neko vrijeme razdvojio kad se Messijeva obitelj preselila u Barcelonu zbog njegove nogometne karijere.

'Zamislite da se s obitelji s 13 godina preselite na novi kontinent i njihova budućnost ovisi o vama. Bilo je to komplicirano vrijeme. S jedne strane, bilo je spektakularno doći i igrati u Barceloni. S druge strane, bilo je teško ostaviti sve iza sebe: prijatelje, ostatak obitelji, djetinjstvo. Stigli smo u zemlju u kojoj nisam imao ništa. Krenuo sam od nule', rekao je nogometaš jednom prilikom.

I Antonella i Lionel nastavili su sa svojim životima. On je postao jedan od dominantnih igrača na terenu, a ona se posvetila obrazovanju. Upisala je stomatologiju i uplovila u emotivnu vezu s drugim muškarcem.

Tad se opet umiješala sudbina. Opet ih je spojila, i to zbog tragičnog događaja. Naime, njena najbolja prijateljica umrla je 2005. godine. Zbog te nesreće Antonella je pala u depresiju i prestala ići na fakultet. Messi je tada došao u Argentinu samo zbog nje, kako bi je podržao u izlasku iz tako teškog psihičkog stanja.

U međuvremenu je ostavila dečka, a među njima su opet zaiskrile ljubavne iskre. Dugo su skrivali svoju emotivnu vezu, a konačno su 2009. svima otkrili da se vole. Sudbonosno "da" izrekli su jedno drugom na glamuroznom vjenčanju 2017. godine, a kruna njihove ljubavi je troje nasljednika.

'Ostavila me, ali me barem nije ostavila zbog bilo koga, nego zbog Messija', rekao je jednom prilikom njen bivši dečko, prenosi Stil.