Konačni kraj nekoć bliske braće: Ono što će William sad napraviti Harryju je nezamislivo, brat za njega više ne postoji

Poznato je da braća, koja su 1997. godine izgubila majku, već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima.

Tolga AKMEN / AFP / Profimedia

Princ William ne namjerava pozvati mlađeg brata Harryja (39) na svoju krunidbu kad dođe do nje, piše Daily Mail.

Poznato je da braća, koja su 1997. godine izgubila majku, već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima, a čak se šuška da dvije godine nisu međusobno prozborili ni riječi. Zbog svega, William nema želju vidjeti brata kad preuzme krunu.

'Ove godine usredotočen je na suprugu, djecu i oca. Njegov brat nije nešto o čemu se raspravlja', rekao je izvor za Daily Mail.

Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Naime, početkom godine objavljeno je da su i Williamovom ocu i njegovoj supruzi Kate Middleton dijagnosticirane zloćudne bolesti. Harry i Meghan Markle su navodno saznali za Kateinu dijagnozu u isto vrijeme kad i ostatak svijeta, odnosno kad je objavila snimku iz svog vrta na kojoj govori da je podvrgnuta preventivnoj kemoterapiji.

Princ Harry i Meghan Markle napustili su kraljevske dužnosti i s djecom odselili iz Velike Britanije prije više od četiri godine. Sreću su prvo pokušali pronaći u Kanadi, no ubrzo su se s obitelji skrasili Montecitu u Kaliforniji. Otkako su napustili palaču, u više navrata su govorili protiv britanske kraljevske obitelji, s kojom ni danas nisu u dobrim odnosima.

James Shaw / Avalon / Profimedia 

Kraljevski stručnjak Tom Quinn nedavno je otkrio da je njihova sreća samo prividna. Naime, princu Harryju sve je teže boraviti u Americi te mu užasno nedostaju prijatelji.

'Harry se sve više dosađuje i gleda unatrag preko Atlantika gdje još uvijek živi većina njegovih prijatelja iz vojske i škole i koje nikad ne vidi jer ga neće posjetiti u Americi jer Meghan doživljavaju teškom', rekao je za The Mirror.

JLPPA / Bestimage / Profimedia 

Podsjećamo, Harry i Meghan ovih dana dali su svoj prvi zajednički intervju nakon tri godine, a Meghan je ovom prigodom progovorila o suicidalnim mislima s kojima se ranije borila.

'Stvarno me bilo sram to reći u tom trenutku, sram me bilo priznati Harryju, pogotovo jer znam kakav je gubitak pretrpio', istaknula je za CBS pa dodala: 'Ali znala sam da ću to učiniti ako ništa ne kažem. Jednostavno više nisam htjela biti živa.'