Djevojka Gorana Bogdana iznenadila figurom u Sarajevu: U poodmakloj je trudnoći, njen trudnički trbuh privukao pažnju

Kad je obgrlila trbuh rukama, bilo je jasno da je lijepa glumica u poodmakloj trudnoći.

Nemanja Nikolić

Svjetskom premijerom filma 'Nakon ljeta' redatelja Danisa Tanovića i uručenjem Počasnog Srca Sarajeva palestinskom redatelju Eliji Suleimanu prije nekoliko dana u Sarajevu je svečano otvoreno jubilarno 30. izdanje Sarajevo Film Festivala.

Crvenim tepihom prošetala su brojna glumačka imena, a među njima je bila i trudna glumica Jovana Stojiljković, koja s hrvatskim glumcem Goranom Bogdanom očekuje prvo dijete, što je prošlog mjeseca ekskluzivno objavio Story.

Nemanja Nikolić 

Jovana je na SFF-u dodijelila nagrade za najbolju glumicu u komediji i drami kolegicama Olgi Odanović i Jasni Đuričić.

Prošle godine blistala je u mini haljini, a ove godine nosila je crnu kratku haljinu u kojoj se nazirao njen trudnički trbuščić. Kad ga je obgrlila rukama, bilo je jasno da je lijepa glumica u poodmakloj trudnoći.

Nemanja Nikolić 

Vijest o Jovaninoj trudnoći i ekskluzivne fotografije objavio je Story prije točno mjesec dana. Tada je Jovana stigla na gala event, koji je uslijedio nakon polufinalnog žiriranja za Međunarodnu nagradu Emmy u organizaciji United Medije i Nova TV koja je dio ove grupacije, a njena maslinastozelena haljina otkrila je trudnički trbuh.