30 godina voljela je monstruma, a da nije ni znala: Umrla je samo 3 dana prije vjenčanja u najtežim mukama

Iako su njihov brak svi glorificirali, slavna glumica je proživljavala najveću bol.

ANGELI-PATERSON / Bestimage / Profimedia

Ona je bila prelijepa glumica koja je glumila u 'Ljubavnoj priči', jednom od najvećih romantičnih filmova svih vremena. Međutim, ljubavna priča između Farrah Fawcett i Ryana O'Neilla bila je sve samo ne bajka.

Zajedno su bili čak tri desetljeća, sve do njene smrti 2009. godine. Iako su njezin brak s Ryanom svi glorificirali, Farrah je u tom razdoblju doživjela najveću bol.

Njihov je sin Redmond više puta uhićen zbog posjedovanja droge i vožnje pod utjecajem alkohola, a 2008. otac i sin su uhićeni zajedno nakon što je policija pronašla drogu u njihovoj kući u Malibuu. Sve svoje bogatstvo, koje je iznosilo oko 5 milijuna dolara, ostavila je sinu, a Ryana O'Neilla je potpuno isključila iz oporuke.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Fawcett je rekla 1994. da ona i Ryan imaju problema u vezi.

'Ponekad Ryan slomi moje srce, no isto tako je zaslužan jer imam samopouzdanja', rekla je svojedobno.

Prekinula je s glumcem 1997. nakon što ga je uhvatila u krevetu s Leslie Stefanson. Nakon njihova raskida Tatum O'Neal, Ryanova kći iz prvog braka s glumicom Joannom Moore rekla je da je njezin otac fizički zlostavljao Farrah.

'Imao je užasnu narav i bio jako nasilan. Pretukao bi je', ispričala je.

Profimedia 

Ryan i Farrah nisu se vjenčali, a na samom je kraju života promijenila mišljenje o braku i odlučila se udati. 'Los Angeles Times', najavio je njihovo vjenčanje u članku s datumom 22. lipnja 2009. godine, no glumica je umrla tri dana kasnije, u bolnici Santa Monica.

Kada je umrla 25. lipnja 2009., njezinu smrt zasjenio je iznenadni odlazak Michaela Jacksona, a sprovod na groblju Westwood Memorial Park u Los Angelesu nije bio spektakularan i medijski popraćen, već organiziran za obitelj i najbliže prijatelje.

Farah Fawcett preminula je nakon dugogodišnje borbe s bolešću koju nije skrivala. Iako se isprva bunila da joj nedostaje mira i privatnosti, tijekom boravka u bolnici, Farrah je odjednom dopustila kamerama da je prate i nastao je dokumentarni film 'Farrahina priča' u kojem govori o mukama kroz koje je prolazila tri godine i o svojoj strašnoj bolesti - raku debelog crijeva.

Profimedia 

U filmu koji je 18 mjeseci nastajao uz pomoć njene prijateljice i producentice Alane Stewart prikazano je apsolutno sve, od kliničkih ispitivanja, raznih kirurških intervencija, kemoterapija, brijanja glave, eksperimentalnog liječenja matičnim stanicama u Njemačkoj, do dirljivih susreta sa suprugom i sinom.

Više od devet milijuna ljudi bilo je prikovano uz male ekrane kako bi vidjeli patnju, agoniju, mučne i srceparajuće trenutke žene koja se bori posljednjim snagama, iako zna da lijeka nema. Kamere su zabilježile posljednje trenutke glumice Farrah Fawcett koja je umrla u 63. godini života.

Redmond, kojeg su O'Neal i Fawcett dobili skupa, opovrgnuo je riječi svog oca da je brinuo za Fawcett do njezine smrti.

Profimedia 

'Bio je ljubormoran jer je ona dobivala pažnju. On je najveći egocentrik kojeg možete zamisliti', rekao je glumčev sin koji danas nije u dobrim odnosima s ocem.

Zapravo, Ryan nije u dobrim odnosima s niti jednim svojim potomkom, a na sprovodu svoje ljubavi Farrah čak je viđen kako se udvara svojoj rođenoj kćeri Tatum koju nije prepoznao koliko ju dugo nije vidio.