Halid Bešlić ponosno pokazao tko mu je promijenio život: 'Nisam vjerovao da se to može dogoditi'

Nakon teških trenutaka, pjevač je 2014. godine doživio najveću sreću u svom životu.

Pixsell/ Armin Durgut Halid Bešlić

Halid Bešlić jedan je od omiljenih pjevača u regiji s karijerom dužom od četiri desetljeća.

U vrijeme kada se počeo probijati na scenu upoznao je i ljubav svog života, suprugu Sejdu, s kojom je dobio sina Dina. 70-godišnji pjevač uvijek s ponosom ističe i da je Sejda njegov najveći oslonac i temelj obitelji te da ih jedino smrt može razdvojiti. Poznato je i da je njihova duboka želja bila je imati još djece, ali sudbina je stavila težak ispit pred njih.

Story 

 'Operacija tumora je Sejdi uskratila mogućnost da ponovno postane majka, bili smo užasno tužni zbog toga', rekao je Halid jednom prilikom.

Ipak, sreća se osmjehnula s druge strane, kada su 2014. Halid i Sejda postali djed i baka. Njihov sin Dino i snaha Mahira dobili su blizance, što je u obitelji Bešlić bio veliki blagoslov. Doživjeli su to kao najveću sreću u svom životu i Halid je odlučio smanjiti broj nastupa kako bi proveo više vremena sa svojom obitelji. Uživao je u svakom trenutku kojeg je dijelio s unucima.

Facebook 

'Unuci su mi promijenili život. Nisam vjerovao da se to može dogoditi. Igramo se, družimo i već me prepoznaju na televiziji, počnu mahati rukama i kažu: 'Deda!'. To je radost', svojevremeno je izjavio Bešlić, piše Stil.

Halid je sada svoje unuke poveo sa sobom na Sarajevo Film Festival.

Pixsell/ Armin Durgut  Halid Bešlić s unucima

Za ovu su se prigodu svi dotjerali, a o dolasku su zajedno pozirali fotografima na festivalskom trgu. Halid s lica nije mogao sakriti ponos, a široki osmijesi njegovih unučića otkrili su da i oni uživaju u ovom posebnom izlasku sa svojim djedom.

Prije rođenja unuka, Halid je 2009. imao i tešku prometnu nesreću u kojoj je zadobio ozljede lica i desnog oka. Doktori u BiH, Turskoj i Belgiji pokušavali su mu spasiti vid, ali to se pokazalo bezuspješnim.